用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到協恩信未?
樓主: 6th
go

收到協恩信未? [複製鏈接]

超級版主

Re: 收到協恩信未?

Hebron 寫道:
已經收到信了, 不過是waiting list.[quote]

6th 寫道:
有家長收到協恩幼稚園錄取信沒啊
[/quote]

我都係waiting list。
唔知係唔係唔收都叫做備取生?

超級版主

momolies 寫道:
Hebron, 召藥師,
咁你地封信有冇話waiting list幾多號咁呀?

就係冇,所以我先會諗係唔係美其名叫'備取生',實際就係唔收。
其實咁多人報,話收都冇幾何有人會放棄,我都係唔理咁多lo~

超級版主

[quote]
monkey妹 寫道:
[quote]
日日係信箱一封封"甩"

"甩"啤牌咁"甩"呀      [/quote]

係呀, 成個傻婆咁 .[/quote]

賭后上身

辛苦哂各位媽咪,唔駛再日等夜等。

超級版主

[quote]
bobomegan 寫道:
其實大家唔洗唔開心,協恩唔收我地個囡唔=佢無書讀!

請記住:我地個囡已經盡

超級版主

OO記 寫道:
twins,

協恩話:
處理兩個一模一樣o旣,
驚撈亂,驚撈亂.需要時間,需要時間.
好啦! 下個禮拜一齊黎交留位費啦.
不過一個AM 一個PM. 讀唔讀?

咁幸運ge!恭喜恭喜!!
不過一個AM 一個PM又有點兒......,你地住得近唔近?

超級版主

正選生 (收信日)
monkeybbb  (14)
Snow     (14) 上午班
T.T.Ma   (14) 上午班
atbaby   (14) 下午班
6th              (14) 上午班
sze_mark    (14) 上午班
dontdont    (14) 上午班
OO記            (?) 1上午班 1下午班

備取生
Hebron     (14)
召藥師     (14)
hellololo  (14)
Annemama    (14)
rianema    (14/15)

未能取錄
joan121  (15)
cherry123 (15)
hiulamma  (15)
layout             (15)
monkey妹   (15)

超級版主

請問各位取錄生媽咪,妳地覺得囡囡面試當日ge表現係唔係非常好?有冇問好多問題?有冇宗教信仰?仲有住得近嗎?
‹ 上一主題|下一主題