用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2007 K1家長入來傾下^。^
樓主: janetngan2
go

創價 2007 K1家長入來傾下^。^ [複製鏈接]

Re: 創價 2007 K1家長入來傾下^。^

Oscar媽 寫道:
yy&bb ,

其實你而家所買既書本都係放在家中給小朋友溫習..
至於 vcd 是可以除你自己買唔買都得..
如果你有一套 phonics kindgom 應該唔駛買學校嗰套..

Oscar 媽

唔好意思, 我想問吓咁佢地上堂要不要用書, 如果我唔買vcd 係唔係都足夠呢 (因我都有phonics kids), 因佢d vcd 都好貴呀 :cry:
去個人網頁睇吓有冇嘢要買, 如有可pm我代買。

Oscar媽

唔該哂, 咁我都係唔買d vcd住啦, 到真係要用先至去買啦, thank you.

我囡囡轉唔到上午班呀, 老師話無位啦   

YANBB

我住青衣呀, 不過唔可以同你小朋友一齊返學啦   

billysim

我都係在呂明才上車呀

上午班:
1)pink...sunny仔...將軍澳
2) 咕怪媽媽...寧寧(女)...將軍澳坑口站
3)annie926.....柏禧.....荃灣
4)dorothy......逸熙...彩虹

下午班
1)patBmom....Samuel....太子
2)小阮子媽媽....晴晴....深水埗
3)janetngan2....政慧.....大角咀
4)小王子popo....祉悅.....黃大仙  
5)Michelmcy.....Alex.....將軍澳
6)Salina ... Ki Ki ... Tsuen Wan
7) sweetman...惠惠...青衣

[ 本文章最後由 sweetman 於 07-7-5 14:11 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題