用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 音樂椅是否還在轉
樓主: Peanut1224
go

音樂椅是否還在轉   [複製鏈接]

引用:大家吾好放棄呀!我都系早兩日先收到call,

原帖由 MAJJ 於 16-07-09 發表
大家吾好放棄呀!我都系早兩日先收到call,仲兩間添。所以,不要絕望住。加油!

...
我都係早兩日收call,禮拜二會打去放一間較受歡迎小學,祝大家好運

引用:回覆+darling333+的帖子 那一區?

原帖由 k20s 於 16-07-09 發表
回覆 darling333 的帖子

那一區?
收call 12區

引用:謝謝妳鼓勵,我一D消息都沒有真的心㯙

原帖由 k20s 於 16-07-11 發表
謝謝妳鼓勵,我一D消息都沒有真的心𥚃難過,可能是我面見說得不好令到囡囡最後機會都沒有了&#128557 ...
唔好怪責自己,我當日都覺得自己in得唔好,最後都收佐。你有無想過寫信?可以試下,無壞

引用:真的仲轉緊,今早收到最心儀小學call,即刻

原帖由 Mybaby1128 於 16-07-12 發表
真的仲轉緊,今早收到最心儀小學call,即刻去註冊了。個人覺得寫信有幫助,大家加油,唔好放棄!💪& ...
我今早都註冊了津校,放了直資(我無hold位,收call已經即放),希望waiting緊直資既可以儘快收call啦。琴日都識有人放了同一間直資位,音樂椅仲轉緊

hppa    發表於 16-7-12 16:04

引用:Quote:原帖由+darling333+於+16-07-12+發表

原帖由 alammy 於 16-07-12 發表
一路等緊心儀嘅直資。想知道放咗邊一間?
港同,而且係兩個位,因為我識得一個琴日都放了

引用:好快有大野放出。+跟著個生物鏈再次轉動。 +

原帖由 retriever 於 16-07-12 發表
好快有大野放出。 跟著個生物鏈再次轉動。
我覺得而家係手既都係大野,收到更大既就會放,肯定轉到開學都會有

引用:Quote:原帖由+macvn123+於+16-07-25+發表其

原帖由 lingan 於 16-07-25 發表
有d除了有直私,還有津校在手嘛。
有直資無得hold津校,因為要取消直資學位,直資學校先會上報教育局取消,之後你先可以取回註冊證(無參加統一),註冊津校係一定要交註冊證(申請佐未有證津貼學校會教你點做)。我既case,其他唔知係昧一樣

‹ 上一主題|下一主題