用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 囡囡9月返又一村學校^^
go

囡囡9月返又一村學校^^ [複製鏈接]

my son as well. K1 full time

me too, really looking forward to it. Yup, my son will take the school bus, Diamond Hill

全日班媽媽們知不知道8月3號要帶些什麽東西返學呢?書包,書簿,毛巾等等是否當天老師會派發呢?

Hihi 玄彬 (natalie_lee1010),

我因爲網上評語所以選這間。老師有愛心,環境好。。。我仔係細仔,怕丑又言語遲緩。去到又一村佢好喜歡。面試一開始我已經同老師講我仔未識講野,老師好好人,好就住阿b問問題,淨係叫佢跟住指示做,阿仔都好配合。收取錄取通知書時我都好surprise. 我原本以爲又一村來者不拒,原來都唔係。我有同事小朋友報過兩次都唔收。

BTW, 大家知唔知學校聖誕節,復活節,農曆新年放幾來呢?

琴日收到司機叔叔電話,鑽石山早上7:45上車,下午5:25返到屋苑樓下, 大家搭校車時間點架?

我都觉得好早。可能我地条线多人/站,所以时间长D。我B有返开N班,所以早D都应该okay

我星期一朝早10:00收到电话。可能条条线唔同,如果星期五都收唔到电话,就可以主动问问。

原帖由 siujanjan 於 11-7-27 09:40 發表

咦, 我未到收司機叔叔電話,係咪要自己打去問吓呢?

回復 88# natalie_lee1010 的帖子

So quick? Is your son attending Full day class? I haven't received the call yet.

I also received the phone call. K1B, class teacher Ms Chan and Ms Yau. class room 105. My son is 0810 BB, mid Oct.

4 of our kids are in 4 different classes, so "lucky"

me neither......., can't PM

原帖由 natalie_lee1010 於 11-8-1 17:44 發表
其實好想同大家交換MSN傾下計...但唔知點解我用唔到教育王國既PM~ :(

我仔k1B, 老師兩點就打電話來。話阿b好乖,自己食飯,冇偏食
‹ 上一主題|下一主題