用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 君滙港維多利亞pn嘅同學仔,一齊傾吓!
樓主: littleJasmine
go

君滙港維多利亞pn嘅同學仔,一齊傾吓! [複製鏈接]

Hi melaniec,

The school bus company will not provide bus service in Aug. We have to pick our kid by ourselves.

原帖由 melaniec 於 09-7-10 18:34 發表
又話佢地會call我地覆....到頭黎又無影?

eggmama..為什麼你九月先開始呀 ?
八月份自己帶呀??

請問隻CD叫咩名呀? 我開學時無ORDER到, 好想get one for my son. 唔該晒!

原帖由 charmmykitty 於 09-9-24 23:54 發表
上星期學校已派了一疊書和CD, 隻CD有85首歌, 大部份係BB每日在學校唱和聽到的歌, 阿B每次聽到都好開心, 仲跟著哼和做動作, 妳試下響屋企播俾囝囝聽, 等佢對學校有D歸屬感, 返學時就好似響屋企一樣咁開心。

...

Thank you jl118, I'll get the form first and try to buy it at the book shop.

原帖由 jl118 於 09-9-28 22:52 發表

我今日call左Class Teacher,佢話要order的話要填Form,交回學校,但因經總校order,confirm唔到幾時有. Anyway,我叫佢明天放張form係女女書包,我會填左先.

另外,今日老師話Agnes係學校已完全適應,會舉手答問題,又常講嘢,係 ...

吓! 我仲諗住Next Monday去偉發買tim! Thank you jl118!

原帖由 jl118 於 09-9-30 12:36 發表

我問過代理,話無零售,只可經學校買
‹ 上一主題|下一主題