用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會青衣主恩小學 聖公會青衣主恩小學{家長交流站}Part2
樓主: 法子
go

聖公會青衣主恩小學{家長交流站}Part2 [複製鏈接]

原文章由 法子 於 08-1-15 21:25 發表
六樓有個家長教師會資源閣?幾時開門架?

你唔係而家先知道架??? 上年星期六返興趣班已知, 不過我未去過... 我知道係有d家長書籍, 雜誌, 借俾我地睇...不過今學期已經在陰雨操場擺台啦... 你唔知咩???至於六樓仲有冇開, 我就唔知道啦.

原文章由 法子 於 08-1-29 22:43 發表
哈哈~我個blog 度,竟然有位3A班小朋友留言比我~

下.... 你又知道佢係3A班既???佢自己講架???

呀~~唔記得講你知... 上次在運動會講過果件事呢~~俾我在上星期六證實左啦....尼個世界真係幾細架乍...

原文章由 法子 於 08-1-29 22:00 發表
我今日上鞋倉,今年貴左25%呀

邊個鞋倉呀??? 貴成咁???

同你地拜個早年: :恭: :喜: :發: :財: 身體健康~仔女聽話~萬事勝意~

原文章由 法子 於 08-3-6 18:04 發表
今天...很傷感,.......................
我親愛的父親....經過一年多的努力;抗癌作戰...終於主曆08年3月6日下午返回主懷,希望有心的弟兄姊妹能為他禱告,求父與他同在... ...

我太耐未入來啦... 法子節哀順變呀, 世伯都安心架啦...你要保重身體呀.

[ 本文章最後由 tkkmama 於 08-3-13 07:49 編輯 ]

今日開始停課, 我打算晏d打電話回校問:老師唔知有冇安排假期功課俾小朋友呢???

班主任剛剛來電: 明天回校取功課, 通告, 交四月飯單, 仲要帶個膠袋幫小朋友清清個櫃桶.....
一早出動好d喎....
‹ 上一主題|下一主題