用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得 ...
go

小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾吓笑 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾

醒目開學勳章

Re: 小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾

我個女食多多野都係得排骨而我唔食野就似隻

醒目開學勳章

我個女一日食四餐....係一個肉怪...佢去街市檔口見到D鹵水鵝會流口水架...即刻走埋去叫爸爸切D比佢食...但佢都好鐘意食瓜菜....唔知點解食極都唔肥...我一日食一餐就咁鬼肥

醒目開學勳章

Re: 06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾

我女都有食鈣片..藍莓素...仲有飲司各脫.... :  :

醒目開學勳章

Re: 06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾

我女食果隻叫雪肌蘭藍莓素,,, 有好多牌子架...唔知呢隻係咪最好呢

醒目開學勳章

Re: 06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾?笑呵呵

我女學恔3年班書費$1102...比上年貴小小    唔算太貴

醒目開學勳章

Re: 06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾?笑呵呵

阿女今日開始放暑假 佢尋日己經急不及待要去睇超人 ─強戰回歸   黎緊仲有反斗車王...決戰魔盜王...狼羊物語...魔怪屋...Keroro 軍曹.....   

醒目開學勳章

LULU-MAK ,

行程好豐富呀~~我之前都計劃過7月去日本睇concert架...但抽唔到飛去唔到之嘛....我而家仍然為見唔到木村哥而傷心 :  : 不過我抽到另一場concert飛...9月會去台灣一日    我都想八下你個團費貴唔貴   

醒目開學勳章

尋日去拎返阿女張新身份證...又係冇相既...都唔知換黎做乜 過多三年11歲又要換過   

醒目開學勳章

唔知呢...我一早就同阿女去換...都好快搞掂...係影相影左4..5次麻煩之嘛...張新身份證又冇相既..都唔知影黎做乜   

醒目開學勳章

要帶小朋友去換架...要影相嘛...拎証就唔駛..

醒目開學勳章

我好鍾意包書 暑假前收到新書就即刻包晒    包得又快又靚

醒目開學勳章

阿女升上三年級之後...功課多左好多    開始默書+評估lu~~   

醒目開學勳章

我上星期去左台灣lu~~不過唔係見木村 : 去睇concert呀....果邊好亂(倒扁)...留兩日就走lu~~   

醒目開學勳章

肥仔媽咪

我女今年都係轉左評估+三考 冇左三測呀    今年D課程好似比小二深好多咁呀    我都唔知教唔教得掂 :  :

醒目開學勳章

唔係F4 我只係鐘意日本人咋...我去睇日本組合Arashi既concert呀    本來暑假時想去日本睇....但買唔到飛...好彩佢地有亞洲巡迴演唱   

阿女中文今年用啟思呀

醒目開學勳章

阿女寫毛筆字...寫到好鬼核突    好似填顏色咁

醒目開學勳章

阿女學校都係冇教佢哋點寫 : 淨係叫返黎做功課...阿女就覺得好好玩...我就睇到 ......

咁大個女仲扭買燈籠 :tongue: 仲係要買果隻keroro 隻野好鬼核突 :tongue:

醒目開學勳章

講起默書..我女今年係突擊默書...事前冇通知架..... : 所以久唔久就要同佢默下生字串下生字...如果唔係實死緊
阿女都係學緊4位減法...一般就ok...但一遇到呢D題目就錯..例如:4000-1234...一有三個0就錯   一係借錯位一係借完唔還 教到我爆血管咁滯

醒目開學勳章

我女11月22日先考試....好快到...   
‹ 上一主題|下一主題