用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 急問,請教五旬節校風!
go

急問,請教五旬節校風! [複製鏈接]

請問有人知五旬節校風嗎??thanks
   0    0    0    0
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

原帖由 Yukyuk 於 11-7-6 10:53 發表
cameo,

根據khmama info, 此校是band 3A, 中中。

不如試下叫你朋友叩其他學校,勞工子弟都幾好,BAND 1C, 中中。

thx yuk yuk,,佢就係派左去勞工子弟呀,,,
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

我估佢怕校風差,,,佢係阿女同學仔呀,你都知佢地本身個個妹妹幾純品啊,,,,而家跳左出去,真係好擔心,,,,好易學壞啊!
呢2日叩門好高難度,佢周圍叩緊,你有校風較好的推介嗎???
thanks~

原帖由 Yukyuk 於 11-7-6 11:03 發表
其實佢同學成績如何?

試左九龍真光, 何官 & 培道女子未呀?

成績應該band2,但真光,培道及何官今年位少又多人爭,我估佢有叩培道,但未必夠力同人爭呀,,,,

原帖由 Yukyuk 於 11-7-6 15:25 發表
剛好,找到妹妹問左:-

我妹妹是F.1 TO F.5 都係讀勞校,以下哪位猛人都是她五年同學。

妹妹告知我,當年她是在精英班,讀書氣氛好好,因為有一半是新移民同學,他們很用功讀書,勁勤力;由於他們家境不好,而勞校又有一個已打通的自 ...

thanks yuk yuk,,,
希望我朋友呢2日可以攪掂晒,放下心頭大石,,,,
謝謝你^^
‹ 上一主題|下一主題