用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘樂基INTERVIEW
樓主: smfy
go

九龍塘樂基INTERVIEW [複製鏈接]

我個囡答哂所以問題做哂所有野,唔駛答果d都講埋,仲有morning, hello, thank you同bye bye, 但係佢臨上去in之前係playground玩到唔捨得走唔肯去in係度大喊,喊左成10分鐘,全程有個ee睇到,又有個老師"裝"左3次,已經判左死刑><

係呀~ 2月B, 不過都冇用啦~ 大喊既話即係話哂俾老師聽佢脾氣唔好好難攪,即時死亡!

我想問你地果張面試証有冇收番架?我岩岩發現係我個袋度,即係報到完拎左number就冇收到,面試果陣老師又冇問我拎.....

原帖由 wingcrown 於 11-12-3 12:12 發表
面試証有收番

咁係登記果時定in果時收架?thx

老師都冇叫我個囡講野,不過老師逐張圖拎出黎果陣,個囡已經自己講"apple orange banana ar""cat dog frog ar", 同我老公問緊問題果陣又指住枱面果d不倒翁話"panda", 之後老師叫佢開,開完話冇野架喎又叫佢cap番,拎另一個話有野係入面既,我囡又指住話"pig", 又叫佢開,開左入面有個紅色ball, 咁我囡又講red呀~ 又係叫佢拎出黎,我個囡又係倒佢出黎,之後佢自己cap番,咁老師就話in完咁囉~
‹ 上一主題|下一主題