用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有無80%以外的家長??
go

有無80%以外的家長?? [複製鏈接]

Hi ChapmanMa,

I am also in Net 40.  May I know what is your 10th choice and 1st choice?  Cause your 10th choice might be someone's first choice.

原帖由 ChapmanMa 於 09-6-8 09:19 發表
hi ilyass-mom, I am also very bad luck. I just check with my son's kindergarten, his principal told me that there are 9 classmates who could go to the same school - their 1st choice, which is my first ...

即使100%唔會讀呢間學校,明天最好還是先註冊了,以免到時真的找不到別的學校想改變主意也不能。

即使最壞情況下真的要入讀小一,下年仍可插班到別的心儀學校。即使註冊了,如可以找到更好的學校,祇需要到該校退學和取回註冊証,何不多留一條後路給自己?可能往後發覺該校未如先前想像般差也說不定?畢竟以後的事誰知道會怎樣?

原帖由 bird-bird 於 09-6-8 11:04 發表
我派34網第9選擇.....究竟係80%派到頭3志願, 定係80%派唔到????

咁多人係呢道回應

多口一問, 如果我100%唔會讀呢間學校而想去叩門, 明天要去註冊嗎? ...
‹ 上一主題|下一主題