用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 求過來人GCEAL 補習介紹
發新帖回覆
樓主: Cliokohonda
go

求過來人GCEAL 補習介紹 [複製鏈接]

kirstyau 發表於 23-3-19 22:48
緊係啦!中五讀要考試過關先可以報名,之後每期測驗合格先可繼續(唔合格會踢走)。最攪笑每次測 ...

Gary sir 真係好有 heart ,係少數唔係為錢的補習天皇,佢個 course 真係好抵讀,
舊年佢的門生有 80+ 人攞 5** ,佔全港 三份一,好誇張!
誇張到佢的精英班都係得71人,包尾嗰個都有 5**

但你要受得佢嗰套,每個禮拜quiz ,好似打 league 咁個個禮拜出排行榜,出晒學生名學校名,最尾嗰幾個有黑豬仔,最後贏咗個league 個學生有 7舊水奬學金!

你受佢嗰套,就會覺得好好玩,好剌激,不單為自己而戰,仲為自己學校而戰,今年女神直team大戰男神津team,旁邊仲有零星男女神直,男神官,令學生不自覺愛上玩 chem ,甚至沉迷,想唔 5** 都難!

kirstyau 發表於 23-3-20 09:57

唉!阿女唔受呢,佢讀到完唔比人踢走已經偷笑,我只望有一 ...
我淨係知 精英班每星期上4+hrs , 一定有 quiz,仲額外有另一日在家睇埋普通班的 video ,但學費沒額外多收,所以話精英班抵讀到呢,又所以話 Gary sir 唔係為錢,因為如此多材料,精英班佢多收一倍學費都大把人讀,
儘量導阿女努力d中六入到精英班啦,入到真係幾乎攞硬5**

uil.uil. 發表於 23-3-20 20:37
請問中幾開始有精英班?
F6     
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊