用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳守仁面試
樓主: eileenycm
go

陳守仁面試 [複製鏈接]

係呀﹐裡面有學生相給左個校印果本

原帖由 RINGOMAMA 於 08-10-16 11:56 發表
請問手冊系米在幼稚園每個WEEKEND 老師放系書包, 番去卑家長簽名果本啊???

大家準備成點呀﹖明天開始“IN”啦﹗

原帖由 silvia_ng 於 08-10-15 21:43 發表
我都收到信啦! 大家記得帶手冊, 封信去呀! 最最重要係封信上面要貼小朋友張相!

大家good luck!

成過過程真係幾SMOOTH﹐又很安靜(不過冷氣超凍)﹐可能因為只有一個家長上去﹐無得傾計﹗  想起去播道那日﹐在禮堂裡不時有2-3MICROPHONES講話/宣報﹐真系等都等到心煩。  
TSL安排了回郵信封給家長買($2一個)很貼心呢﹗  應該不記得的不會很多人﹐但是如果真的不記得﹐ 在其他學校可能要跑到外面﹐試想如果那學校是在赤住OR 黃竹坑的話..........

原帖由 silvia_ng 於 08-10-20 11:16 發表
我仔話有中文卡, 上面有個動作, 要佢跟住做出黎, 佢話唔識睇, 所以呢part衰左。
之後兩條英文:
1. which shape is different? (all is triangle except 1 dimond)
2. 推理題, which fruit should we put?

英文題好 ...

仲要計埋20%學位比非華裔小朋友TIM。

原帖由 mother904 於 08-10-20 15:44 發表
我一早打左輸數啦,咁多人報,如果我個女咁都得,六合彩都有得中。
‹ 上一主題|下一主題