用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 聖羅撒幼稚園 2010 K1 家長
樓主: karynmom
go

聖羅撒幼稚園 2010 K1 家長 [複製鏈接]

Hello, 您們好,我個女係讀仁班.有冇同學仔家長係同班呀?
講開校巴,係咪人人都有得試車呢?校巴公司冇通知我呀?打電話去又搵吾到負責人,好煩呀.
我住葵涌,都要7:55am上車,真辛苦.

校巴公司電話係:26062780,佢地話明天會通知試車時間,試車會在25號.只提供新生,所以家長和小朋友一齊坐都應該夠位喎.

原帖由 ericalui18 於 23/8/2010 23:51 發表
我仲沒收到校車公司電話通知試座車時間, 呢度有冇美浮站的媽咪可以告訴我校巴公司電話呀?

今日坐完校巴,真係有D頭暈暈,我打算同司機傾下,希望可以在路線方面改善一下.但EE話要我直接同公司聯絡.Sigh!!!打去留電話又吾覆,好煩呀!無理由明知繞路費時,都吾同佢講吔.

I think you better check with school bus company to see if they have any seat available la. (tel: 2606 2780)

I also put the autopay form in the plastic bag in the first day, but I got a note from the teacher in return, saying that I need to submit the form to the bank directly.

原帖由 goldpiglet 於 2/9/2010 00:08 發表
Do u know if the school bus is full or not
If not, could accomodate 2 more students wor

May I ask why teacher hasn't collected school fee autopay form inside school bag(plastic bag)?
Or should I sub ...

你會吾會填寫自己係天主教並已領洗呢?所以問你要領洗doc.

我地都吾係教徒呀!

原帖由 Bi(2) 於 7/9/2010 23:13 發表
但係佢入學要求話要有領洗doc.喎!
‹ 上一主題|下一主題