用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 條低褲竟然仲有poo poo
go

條低褲竟然仲有poo poo [複製鏈接]

我個仔而家3歲, 今年九月會升K1, 今日知道個仔在校賴咗poo poo, 雖然老師或嬸嬸已同佢換咗條褲, 但返到屋企打開個袋, 竟然見到條舊低褲仲包著一粒中size既poo poo, 根本係好明顯會見到, 間幼稚園咁唔小心, 大家可唔可以比啲意見我好唔好仲留在呢間校讀黎梗o個3年, 定係轉校好呢? 最慘就係我已交咗留位費同比咗書簿費, 加埋都成三千幾, 都唔知點好。
   0    0    0    0

咁比著你哋會轉校嗎?

原帖由 何師奶 於 09-7-3 23:42 發表
其實會唔會同班主任溝通多少少,可能真係一時失手,而負責換褲可能係嬸嬸,老師唔知唔出奇!

我估學校唔會特登出一些事出黎迫你退學呱!我覺得大家包容多d,唔係下下都要攪到咁大件事先開心!而家d人就係鐘意咩事都投訴,都唔知 ...

投訴!!! 我簡直係完全冇出過任何聲, 只係同自己老公呻加上黎呢度問意見咁大把, 邊敢向學校投訴呀, 我個仔仲响入面讀, 點知佢哋會點對佢架, 我個仔已在呢間校讀咗大概1年, 其間發生過幾次唔同咗條抺嘴毛巾 (和同學調轉咗, 最後不翼而飛), 鞋又著錯過第二個同學既返黎, 最慘就係試過左右腳既鞋調轉咗著返屋企, 冇跌損已經係好好彩, 但我都忍到今時今日, 仲要對著佢哋唔該前唔該後, 唔係個個都會投訴既。
‹ 上一主題|下一主題