用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 讀緊SFA或考慮入讀,都唔該提供一下…
樓主: newfather
go

讀緊SFA或考慮入讀,都唔該提供一下… [複製鏈接]

呀~呢位自稱SFA同學你究竟係悶得濟定點呢?? 咁得閒成日上嚟既??mouth:" /> 真係每天2 樣功課咁少??   加上你答親啲答案又冇說服力喎!!! 究竟你咩目的呢吓?? 係咪真係SFA學生嚟架你?!  麻煩你幫吾到大家解決問題嘅同時,仲要响度混淆大家視聽好冇??   
原帖由 開.心 於 09-6-8 12:39 發表
I am 5c 的 同學 !            但係GS雖然係Eng , 但係都好easy 等小朋友續步熟識 !

仲有一邊玩遊戲一邊學習,唔會好辛苦 !
所以sfa好好 !

D功課得1,2 樣的 ! 都有時間溫書 !

...

L

回覆 1# nicki 的文章

或者係呢個原因都一點也不出奇~~不過呢位人兄冇提及任何原因..我們家長又點會諗到呀??唔清楚既我覺得可以直接答唔知,唔鼓勵佢每個SFA既TOPIC都答啲唔答啲, 都唔知究竟真定假..!!
  L

開心農場又好 ..龍潭虎穴都好, 都贊成小朋友去面對,而不是逃避!!
所以小Kobby嗎?任何討論區都會歡迎肯為進步而付出的人. 因為這麼一點批評便叫你們去逃避,這樣對待事情..不只令到小朋友捐失平反的機會和表達能力欠佳之外?還當遇到問題時即時選擇逃避,就不得了啦~呢個世界冇可能個個都向你講甜言蜜語架嘛!! 大人如果真的希望小朋友好既?? 就唔會阻止他們上嚟一齊討論嘅!! 希望有機會再傾丫~~ 講完嘞!!!

L

相信本人一早已表明不信Kobby是學生吧~只是有人說佢係細路姐..係米??
  L
‹ 上一主題|下一主題