用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

終於上到來報到.

早晨各位
2b 多多保重, 下次唔敢再去任點任食.都係去食自助餐好囉....

原帖由 smum 於 09-3-9 08:41 發表
good morning

2b

你鳳體仲未好返晒 多多保重呀

條腰24吋>>你好勁!!我keep到2字頭已

講開味精,細L同你一樣,一食味精就會HANG機.昨晚同hb的家人係船食,嘩!的"師博"重手都無倫.細L食完返到屋企仍HANG機中......

真真鄧你開心

2b理高人係邊個都好,有人讚喎一定係好樹!!

原帖由 smum 於 09-3-11 10:27 發表
其實好少野, 不過我自己懶開心

個高人讚佢聰明, 係高人面前應對好好, 只係目前無將讀書放頭位 mouth:" />mouth:" />

smum, 的細路好多都係人前人後兩個樣. 學2B講,先至係正常.青春期生理心理佢哋會無所適從,我哋做父母唯有一齊努力從旁鼓勵. 加油!!

累到暈.......一陣要搵人

各位晚安

2B, 你近年才有咁樣感覺,我好耐好耐之前已有囉!!
可惜的公積金回報唔聽話,仲以為45可以退休.......

這兩日大細L都好多好多學校嘢同我分享,聽埋聽埋攪到自己都年輕埋,真真開心!! 係呀! 父母的影響係細咗,但一定要做忠實聽眾,佢哋想你比意見時才出聲!!

今晚大L首次讚細L的小提琴好聽,技術有大進,值得買個靚的琴比佢,獎佢喎!!!家長式口吻

betty, 我唔想齋睇喎....

各位今日終於忙完一場.....今日場地+職員+食物都係一流,無得彈!! 波士滿意到不得了!!話下一場一定係我做喎.....死味.下星期終可清清枱面,希望可以到m場傾.

原帖由 bettylam 於 09-3-21 09:40 發表

HIHI!ALL:

早晨!

布甸媽:你身體ok了嗎?

送上偉哥蘿蔔糕一底,買相吸引嗎????
http://farm4.static.flickr.com/3442/3370986643_b5cdd339b9_m.jp ...

2B

小心身體!! 一定要帶傘呀!!! 天氣忽晴忽陰,一下唔小心淋濕身就好麻煩!!

我屋企得一位俊男,已好滿足!!
不日會加上兩位男成員,期待中……

原帖由 2bzmummy 於 09-5-6 10:18 發表

長老

典會嘔 jack 我屋企果三位我都覺得係天下間最英俊架,懶理人地覺得係唔係呀

m場戶口唔知點解有問題.現要新開戶口呀!!!

無所謂,有心便可!!  幾時都係母親節!!
我家姐無表示,所以唔等佢......我同媽媽食咗自助餐.

原帖由 vivi_vivi 於 09-5-8 14:23 發表
食飽飽~~

我哋今年應老媽o既意思, 會推到下sat 先食....

格格你咁講,咪即話比人聽你的年齡係18 x X……

祝晨仔同格格生日快樂,身體健康,順順利利!!

原帖由 alicetong 於 09-5-19 10:15 發表
大家早晨  

唔how問我幾多歲..
問寶貝 晨仔how 0拿

格格今日剩係想起呢首歌

姑娘十八一朵花

十八的姑娘一朵花 一朵花
眉毛彎彎眼睛大 眼睛大
紅紅的嘴唇雪白牙 雪白牙
粉紅的笑臉賽晚霞 ...

咁太后,你都中咗兩次頭獎

Betty, 家中上個月買了LG24”,現金價$20xx. 可能現在更平!!
no signal應如Mr. Four,係線鬆咗似喎!個芒同個腦溝通唔到!!

原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 13:31 發表

格格

您暫時 bingo 左兩次,頭獎係大山同細山囉

大家都好忙 上來打聲招呼

L家傳統同你一樣喎!! 上星期三拿了整天假,因大L生日,同hb放了假,預備拿愛心午餐比佢.點知大L發燒.唯有煮愛心粥比佢.

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-20 09:20 發表
大家早晨好

2b

雖然阿晨媽係忙, 但是點都緊張阿仔生日, 神家傳統, 成員生日當天阿媽, 阿爸, 老婆, 老公一定最低限度半日安 噚日同hb 歎飽茶咪去'濕下平'再齊齊接仔放學, 俾晨仔知b ...

點會頂唔順喎!! 最好請埋我地去食添!!

原帖由 2bzmummy 於 09-5-25 12:09 發表

長老

我驚您地頂唔住,我放佢兩星期假囉
‹ 上一主題|下一主題