用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 09-10年讀九龍塘金巴倫道迦南N1 ~ 入來傾吓~ ...
樓主: Vianne媽咪
go

09-10年讀九龍塘金巴倫道迦南N1 ~ 入來傾吓~ [複製鏈接]

原帖由 magicmeow 於 09-4-30 14:08 發表
School
     name           birth       class       bus       District  
(1) WTK            07/05      AM        Yes      
(2) Vianne媽咪   07/08      PM        Yes
(3) dorajoyce    07/08      pm       ...

(13) JC媽          07/04      PM         NO

Hi, cherylyau_b 你好, 我個仔都係楊桃組(starfruit)呀!今個8月返適應班, 請多多指教!!!! 
原帖由 cherylyau_b 於 09-7-5 01:21 發表
今日開左家長會喇!!
你地小朋友咩組呀??
我個女係楊桃組(starfruit)呀!!唔知有冇人一樣呢??

Sunee 媽, 你好!
我個仔叫鈞曙/Jason,可否試吓同人掉更, 希望到時可以見到你啦!
原帖由 cherylyau_b 於 09-7-11 15:05 發表
JC媽,
你好!!我個女叫日嘉/Sunee,多多指教!!
你個仔呢??
我地都返8月適應班,我都唔知可唔可以陪到佢返呀,因為我返shift,如果陪唔到,就爸爸同佢返囉~~

Hi, 各位媽媽好!
開家長日那天我問過主任, 我現有一對波鞋(白色底紅色橺)可否着回校? 主任話可以唔好浪費可以着回校, 學校會有寬限期, 因小朋友會長大, 但第二對就要全白色, 白短襪亦一樣購買與否, 家長可自行選擇.

Sunsee媽,
好呀!! 真開心: 你會有時間陪囡囡返學,係呀! JC仔係返下午班A組 (starfruit) 1:15 - 2:15 到時見啦!
原帖由 cherylyau_b 於 09-7-31 18:50 發表
JC媽,
我應該可以陪個女返呀~~不過,唔知你係唔係返 starfruit (A)即係1:30-2:30呢??
‹ 上一主題|下一主題