用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問 34 網和 41 網那個比較好?
go

請問 34 網和 41 網那個比較好? [複製鏈接]

第一階段

Nothing to do with the zone - only counting the points you have. (e.g. siblings/ religion / first kid / alumini)

For 34 vs 41, may I ask if your kid is a boy or girl?

原帖由 ckcgary 於 08-12-29 17:29 發表
本身不是 34 和 41 網區內人,只知九龍這兩校網比較出名,請問普遍那個網的小學比較好?(自知名校難入,兩手準備,首選不入都想次選不太差)
第一階段可以申請網外小學,但會否比同區申請者輸蝕呢?學校又會從那方面著眼去選生呢?

...

We asked the property agent which zone was the flat in! Of course, before making the final decision, we checked with EMB!

For boys, most people think 41 is good because of LSPS.  For 34, you may consider Ma Tau Chung.

原帖由 ckcgary 於 08-12-30 00:22 發表

謝謝!其實邊度至邊度係 41 網呢?打去敎統局問佢話係 internal 資料,如果想知就比個地址佢 check,但咁樣我就唔知應該去邊度搵樓好!

另外請問直資和私立學校是否只會在自行分配學位可選

N0 - you have to apply DSS or private schools by yourself.  自行分配學位 is about the allocation of places of subsided schools by "point"!
原帖由 ckcgary 於 08-12-30 14:39 發表
唔該晒各位!
上星期我地有去太平道果邊 D agent 睇樓,佢話我地知果度係 41 網,後來我問教統局果度其實係 34 網,所以都唔係所有 agent 清楚咁!

另外請問直資和私立學校是否只會在自行分配學位可選,統 ...
‹ 上一主題|下一主題