用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有報考王錦輝交流區
發新帖回覆
樓主: 邪惡木馬
go

有報考王錦輝交流區   [複製鏈接]

回覆 eleung123 的帖子

首輪交片;
次輪見學生;第三輪見學生 + 家長

之後waiting有可能會call第四輪面見

回覆 cms8686 的帖子

係呀認同,其實最緊要係啱自己小朋友,如果小朋友本身真係唔係頂尖academia,都唔使要夾硬追求B1A/B1B中學,B1C/B2A都冇問題架,最緊要係老師好 + 小朋友都學到野,學到future-ready的skill set。

回覆 22welldone77 的帖子

請問小朋友係可以自己揀讀DSE定AL, 還是按成績分配的?

回覆 VivianCT 的帖子

上年waiting group係有人3rd in後waiting, 再call去4th in, 但最後都冇offer, 所以2nd in waiting 可能難少少了, 但繼續寫信吧 good luck!

回覆 VivianCT 的帖子

但今年好似少咗好多人報名? 可能冇咁搶手, 都會多人放D?

回覆 Anne_Hall 的帖子

上年係2月尾call第一轉的4th in, 然後3月再call第二轉4th in

回覆 Anne_Hall 的帖子

開始咗call未?

回覆 HK-CR7 的帖子

其實我都有呢個疑惑, 但唔係話直資唔畀超派架咩?
‹ 上一主題|下一主題
發新帖 回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊