用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無康盛比華利的正在就讀的家長及8月將入讀歲半班之家 ...
go

有無康盛比華利的正在就讀的家長及8月將入讀歲半班之家長? [複製鏈接]

我都幫女女報左歲半班﹐不過佢十月先入讀﹐下星期去interview。你遲D女女番左之後可交流下嗎﹖

我自己半身都係幼兒園做教師﹐我覺得個班主任好重要﹐我見到有D先生真係成日播DVD比學生睇又有D成日大聲喝D學生﹐但係有D先生又好有耐性﹐功夫做得好足﹐所以雖然同一間學校﹐同一樣既課程﹐都要看看小朋友好唔好彩遇到個點樣既先生。

原帖由 榛子果仁 於 10-5-13 09:28 發表
各位媽媽,

急問, 因為我囡囡是將會8月入讀歲半班的媽媽, 但正想交學費之時, 我看到一個朋友轉寄給我的有關學校歲半班的webpage如下, 我的心情立即跌入了谷底.  想問問, 你們讀過歲半班或N.1的, 內情是不是如此? 我 ...

回覆 1# marco33 的文章

唉! 我最後都報了名﹐因為好想BB歲半返學可以學下守規矩同埋同其他小朋友相處下﹐不過我interview時都覺得學校的員工唔係好nice好中意小朋友個種﹐同埋interview都無問過或者睇下BB識做meh,淨係成日叫佢GUM野﹐同問我佢識唔識gum野﹐我覺得好奇怪﹐跟住就叫我交錢喇﹐我都係睇下10月佢返左學點先﹐因為得呢間受歲半小朋友自己返學。
‹ 上一主題|下一主題