用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進
樓主: TWLI
go

九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進 [複製鏈接]

Re: 九龍塘宣道幼稚園2006K1家長請進

我仔仔都正待派彩,不過勝數Ng高,因他是l2月細仔, 這打激已令我麻木了!

TWLI / CarmenYsm

你們好!

我都有两間後備, York 及 牧愛 但我首選是宣幼, 第一學費平、但師资及校風好!  

我朋友的教友在宣幼教, 她真的為了學校的工作由朝忙到黒, 如課程、攪活動……並十分強調希望家長能齊參與.  所以, interview 那天老師都有問我, 可知他們有很多親子活動及可否送囝囝上學吖!  佢有無問你地呀?

如可以當然首選宣幼或讀住 york 先, 今年9月再考07年K1 La!  

TWLI

一來我想把我的細仔變大仔啦, 如多學校收,咁可有較多選擇吖嘛!  

我今年幚呀仔共報了6間 KG, 除了宣道未知就只有牧愛同Y0RK收佢 所以我想宣道都Ng收的話, 我就比佢讀一年牧愛或Y0RK先 ) 今年9月再考其他 KG, 我想成數高D掛!

起馬佢現時讀緊BB班,再加多一年K1的課程會成熟D, 現時他還好BB及咬字不清呀!

all mama,

my son also waiting list ah!
‹ 上一主題|下一主題