用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 愉快唔谷小學 - 直資/私立 [離題/問題回覆] ...
go

愉快唔谷小學 - 直資/私立 [離題/問題回覆] [複製鏈接]

引用:Quote:Charlotte_mom+發表於+13-8-18+15:50

原帖由 SII 於 13-08-18 發表
各位有眼見, 抬高自己踩低人呢種行為實在不值得學習既, 有人喜歡周圍放火, 終有一天引火自焚 ...
我唔出聲都睇左好耐,中天英經常捧高自己仔學校優才,四周圍踐踏人地學校,先後攻擊港同、福小、真道等, 你唔好再係咁啦,四面樹敵,唔止係你個人,仲令人對優才及家長都有負面印象,見親你都令人不快 滿招損,謙受益,優才今屆DSE好成績就四處招搖,希望日後每一屆都可以維持,否則今日嘅囂張會有代價 唔好再下下用數據去突出優才打低左友校,風水輪流轉,光輝未必係永恆。

kc_01k  agree  發表於 13-8-19 13:24
林月如

中天英,你到宜家仲唔明,冇人攻擊你仔女同優才,人人都話你知,問題在於你身上,你態度有問題,太氣焰,周圍踩人地學校,唔識尊重人,你唔好混淆視線話有人攻擊你仔女攻擊優才,所有問題出自你一個人身上 你仲要話人潑婦,你要好好認真檢討一下你個人修養,做人最好謙虛,囂張又串咀會變成過街老鼠畀人唾罵,你自己有問題唔好影響埋學校,學校未必想家長用學校名義周圍樹敵,亦丟左學校既架

學校都想自己學校既家長行出黎都有學識有修養,唔係招搖串咀開口埋口叫人潑婦
林月如

stseng 發表於 13-8-19 09:36
回復 中天英 的帖子

"你地咁挖空心思咁攻撃優才,攻擊我,攻擎我嘅仔女"???  - 唔通有「被害妄想」???:unk ...

佢想轉移視線遮醜,拖左學校同仔女出黎擋一人做事一人當,冇人會話你仔女,細路仔,唔關佢地事。
林月如

中天英 發表於 13-8-19 03:00
當事人又話要向超級版主投訴,之後又話退出唔講,咁係代表d咪呢?

版主唔出聲你就唔好去到咁盡啦每間直資學校都有長短,你要踩幾多間?大家都係友校,拎少少量度出黎,彼此友善共存
林月如
‹ 上一主題|下一主題