用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價~2007 K1~交流室
樓主: 小王子popo
go

創價~2007 K1~交流室 [複製鏈接]

Re: 創價~2007 K1~交流室

我囝囝都收咗pm. sat應該會帶佢一齊去再睇下間學校.
佢呢幾日成日提住學校個字, 唔知佢自己明唔明呢?!   
佢係細仔黎架, 你地個係大仔女/細仔女呢?
但我會幫佢試下轉am, 因為有時婆婆湊佢, 時間方便d囉.
到時見啦!

上午班
gary
elysemama (Dec/04)

下午班
小王子popo(囝囝)
Ryan 小博博
Nettie
patBmom~Samuel(Aug/11)
AngieTinna
天使兒 (31Oct)

上午班
gary
elysemama (Dec/04)

下午班
小王子popo(囝囝)
Ryan 小博博
Nettie
patBmom~Samuel(Aug/11)
AngieTinna
天使兒 (31 oct)
uegi
熙熙(申請轉上午班)--請問有冇人有消息呀?

Michelmcy,
學校已confirm你可以轉下午班啦.
佢地幾時confirm你架?
我申請咗轉上午班, 但唔知幾時有消息呢?!

Michelmcy,
hihi, 其實我一收到信話收下午班已經寫咗信要求架啦. 而註冊果日已經填咗form.
我睇錯咗以為你轉上午班添, 打咗去問又係話3班full晒...只係話轉下午班既就有兩位囉.
要等1月先知bor! 有冇人仲有消息呀?
另外, 我想知你地張留位費支票過咗數未呢? 我見我果張仲未.

真係尋日過咗數囉.
因為我諗住搵野做, 所以先想轉上午班.
等婆婆幫我湊時, 唔使分兩個時段, 咁佢d時間又會好使d嘛!
‹ 上一主題|下一主題