用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 09/10 K20 同學會
樓主: TszWun
go

09/10 K20 同學會 [複製鏈接]

Hi all,

tsz wun ma,

我個仔叫朗希from K1B (其實我哋早在27/8已見過,唔知你還認得我嗎?當時我就坐在你隔離位,問你借筆果位), 請大家多多指教!
其實自阿仔兩歲後都好少上bk了,今天突然想上來看看...比我見到呢個topic真好! 尋日第一次湊阿仔返學,佢好開心但又好'痴'纏. 佢唔想我走,但無辦法啦! 當我離開以後,我收到miss wong打來電話,說朗希在嚎哭(自我走了之後,因他要找我), miss wong正在安撫他...當時我都好心痛,但都要給他試試習慣一吓, 後來我就在學校認識了嘉嘉媽咪(mandy), 而且還同其他媽咪一起去飲野,真高興可以認識你們...希望日後可以有多d機會見見面啦!
Long Hei was born on 18 Jan 2005

Long Hei's Album
(updated on 1 Nov, 2006)

hihi uncle sunny,

sorry!認錯你係mami tim,當日27/8我好似見唔到你,只見tsz wun ma.
但...你是否那位旅行搞手呢? 話說我9/9送阿仔返學時,是否在課室門外見到果位呢!? 當時有位媽媽說你好犀利架, 成百人的旅行團都搞得掂....佩服佩服!
今次我遲咗報...無位lu, 下次再join你哋一齊玩喇!

係喎...Tsz Wun是否還有個細佬? 好啱喎..朗希都有個細妹呀, 下個月都一歲了! :)
Long Hei was born on 18 Jan 2005

hi sunny,

梗係記得啦,tsz wun ma借過支筆比我嘛! 當時我哋仲傾咗幾句tim. 如果你有黎我都見到你. 唔緊要,下次再認識過!

um...1/10我哋都有興趣去架,現在還可以排waiting list 咩!?

原帖由 TszWun 於 09-9-10 20:01 發表
hi ching1,

你都好野, 記得72/8係mami同佢去,
我過日反工冇去到喎!
攪旅行都唔係好難, 之都攪過一次,
有過之前一次經驗都ok!
有興趣你都仲可以排waiting list1

...

Sunny,

okok,你可否把我們 2大1小放在waiting list度? 幾時先會知到有冇得去呢? 你們今次去邊度玩呀?

原帖由 TszWun 於 09-9-10 22:57 發表
HI CHING1

可以WAITING,
但唔一定有得去!

‹ 上一主題|下一主題