用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬幼稚園 Heep Yunn Kindergarten 2008 K1 (同學仔名單)
樓主: regina2001
go

Heep Yunn Kindergarten 2008 K1 (同學仔名單) [複製鏈接]

唔駛客氣啦~ 饅頭仲努力寫緊haha有好多有排佢寫 佢手太用力每日只可以寫幾張

原帖由 tungtung_mama 於 08-12-11 20:49 發表
饅頭媽媽,

多謝你同饅頭送比小囡既聖誕咭, MERRY CHRISTMAS!!!

饅頭Renee2005年1月23 日出世3 .58kg

饅頭今日返學派左生日會邀請咭 但唔知佢有冇派漏邊位呀~如果你地收唔到話我知呀~~

仲有呢頭先有個小朋友打我手提搵穎熹~佢又冇來電 唔知係咪收到生日會咭小朋友黎(因為我張咭有寫我手提電話架) 講左兩句喂就收左線~好奇怪~haha

卓琳媽咪~
我pm左你喇~睇下收唔收到~^^多謝你同卓琳參加呀~

原帖由 yannstan 於 09-1-12 09:17 發表

Hello, 穎熹媽媽, 我係卓琳媽媽, 唔好意思, 因為比較忙, 而家先覆你, 我同卓琳都會參加穎熹嘅生日會, 我唔記得邀請卡有冇生日會地址, 但你可唔可以再比多次個地址同埋電話比我, 唔該哂. ...

係呀~~唔記得話埋個時間比你知haha~傻左~~
hehe~饅頭都好期待佢自己生日會 日日問我開生日會未~

原帖由 yannstan 於 09-1-12 16:34 發表

穎熹媽媽, 我收到個pm啦, 唔該哂, 係咪2:00 - 3:00呀?
其實卓琳好期待個生日會, 佢收到卡嗰日我番到屋企佢即刻同我講話余穎熹請佢去生日會, 個樣好緊張, 真係好好笑. ...

好呀 多謝你地出席呀~岩岩計左人數 成28個小朋友haha一陣要打去麥當勞加位先~

原帖由 hi_cheukyi 於 09-1-13 10:40 發表
穎熹媽媽,我同卓宜都會參加穎熹個生日會,但我地會遲少少到.......到時見啦!!!!!!

多謝各位媽咪爸爸小朋友黎捧場呀~~今日好多人都未能夠同你地傾下計 ~唔好意思呢~~多謝你地既生日禮物~饅頭好開心呀~有咁多同學仔黎左~~~多謝晒~

‹ 上一主題|下一主題