用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 2008 SC upper's X Mas Party~
go

2008 SC upper's X Mas Party~ [複製鏈接]

識唔識人住都會駅??? d 人話個club house 超正喎...

原帖由 穎晴媽咪 於 08-11-9 11:43 發表
mmak,

Thanks ..... 我 1a2c 唔該晒!

係諗唔到其他地方既情況下, 都要book 21 dec, right?  最後一年, 攪la攪la....

原帖由 fyeung 於 08-11-14 13:10 發表
壞消息:
小熊媽咪話Dec 14 book唔到,維景clubhouse有function,大家意見係點?
1. book Dec 21維景?
2. book Dec 14轉其他clubhouse?
比D意見!!

mmak

嘩, 0452您都未訓 ~ 唔怪之得您有黑眼圈la....

我地可以嗰日幫手買野飲喎....但買咩??? 有無budget??? pls advise, thx!

咁使唔使我同您約早少少, 叫我隻佬幫手攞d lor....

如果係玩bingo, 我可以去$10 shop 買.....

原帖由 fyeung 於 08-12-8 18:25 發表
meowross,

你個8卦媽,連人地幾點瞓你都理埋
我個朝去買,係都會駅附近間百佳,仲有無人幫手可以拎野?
係咪想玩bingo?你負責呢個game?

mmak, fyeung

唔好講"包涵"咁嚴重la, 您地勞心勞力無私奉獻攪個party我地應該多謝您地就真! 其實小朋友好簡單, 有個地方聚聚, 俾佢地跑下, 已經可以好開心la!今年係k3, 最後一年, 要好好珍惜我地既緣份吖!

到時見la!
‹ 上一主題|下一主題