用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 07/08年度升小四 – 得閑入o黎傾下啦
go

07/08年度升小四 – 得閑入o黎傾下啦 [複製鏈接]

升班啦, 仲有一個月玩........

咁多位媽咪得閑入o黎傾下啦.
   0    0    0    0
Evelyn

我個女都未做晒暑期作業呵......

joey仔媽媽,我都有興趣, 可否分享一下呀

肥仔媽咪,不用客氣,其實我都有入來,不過冇乜post message.
Evelyn

joey仔媽媽, thanks for sharing, 有學校老師帶, 安心得多, 我個女又怕醜又細膽

Chuchu:

咁多位,我個女都未做哂功課, 希望下星期可以啦!暑假期間你地有無去邊"樹", 有無人睇過恐龍展, ok 嗎?
Evelyn

Lulu-mak, 我家公主放假的第一天打了十多次電話給我,問妳服未!!!

carollam310 and Lulu-mak, 預祝妳們旅途愉快, carollam310,10多人一齊去旅行,好熱鬧呵,上個月71日我和家人一行十人去了臺灣三天,人多去玩真的很高興.

肥仔媽咪,我都係驚個恐籠展麻麻地,所以遲遲未動身.

Chu chu,我今年都有去書展,實在太多人,行左5個鐘,tired,from my point of view,+去書展好似一個節目多過買書咁,冇去5會有乜大損失

請問咁多位媽咪有無睇過新學期d,我揭過下,我覺得中文同常識d字都幾深呵

Evelyn

chuchu and 肥仔媽咪,人地話升上小四係同小三之前d日子5同曬,又多又深 ,我咁死懶,我"登"自己驚,個心又急又5敢俾壓力亞女,每年放暑假就最輕鬆.

今年開始d數有LCM, HCF......

點解咁靜?得閑要up下先,5係好快沉"底":loveliness:

[ 本文章最後由 evelyn317 於 07-8-9 13:56 編輯 ]
Evelyn

肥仔媽咪

同意,我都5係好識得教,點算!

亞女今年仲多咗好多功tim:cry:
Evelyn

Hi, 好耐無上來,各位好嗎,我覺阿女上0左小四後我好pressurize, never ending homework
Evelyn

Hello 各位媽咪

好靜哦,你0地去晒玩:
Evelyn
‹ 上一主題|下一主題