用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得 ...
go

小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾吓笑 [複製鏈接]

小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾吓笑呵呵

咁多位媽咪 "Hello"
Evelyn

Re: 06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾?笑呵呵

LuLu-Mak, get well soon..............

All pretties mum
Evelyn

Re: 06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾?笑呵呵

咁多位媽咪午安!

今年好似好多新0野學, 毛筆啦,潦草啦,目童笛,重要準備評估!

阿切,真係好奈無見你上來…….
Evelyn

咁多位媽咪, no time no talk!

三年班d功課明顯深o左and多o左,做完功課,都5知點分配時間,又要返兴趣班,睇課外書, daily 10, 做每日一篇, 仲要玩,仲忙過我返工.
Evelyn

各位媽咪,忙於準備考試?好靜喔.......
Evelyn

亞切, 你個icon 5 同左, 定係我太耐冇上來.....

今年要準備"評估", 日日都好多功課做,夜晚都冇乜時間做其
它補充練習,下年都係5好買定咁多!
Evelyn

仲未考完試?咁靜kei!

d小朋友咁快就已經返左半個學期.
Evelyn

肥仔媽咪, 多謝哂

我祝大家身體健康, 心想事成, 小朋友快高長大!
Evelyn

咁多位媽咪Hello,我都好耐無入來, 終於放暑假囉

[ 本文章最後由 evelyn317 於 07-7-17 14:39 編輯 ]
Evelyn

咁多位媽咪開o左新topic
Evelyn
‹ 上一主題|下一主題