用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 07崇真K1繼續Talk
go

07崇真K1繼續Talk [複製鏈接]

Re: 07崇真K1繼續Talk

璁璁上午班

請問 k1 收幾多班 ga, 其實有無機會做同班同學仔呢

樣樣都係 $$$$   

g5
我都諗緊培正去5去交表. 你明天幾點 ar, 我10:xx

ca29c010
咪我問架 lor    

G5
其實我都有聽過, 所以, 先心大心細, 我怕到時係我受唔到壓力. 但唯一吸引, 係佢個名'響'

joyce
終於等到你黎     

meldoy2216
女人真係好麻煩, 有間好既, 仲要左諗右諗     

lbb

IK 1     
bosophie 寫道:
有沒有 IK1 架!好似冇IK1既傾下既??
我係IK1架

no la, 1年咋 :tongue:  :tongue: 可能一陣比人嘈下, 又話人人有份     

緊係在職 la, 5收埋d $$$, 點同 tt 去風花說月呢      你呢

睇你呢個鐘數 off line, 都應該都係在職 mami la

hi all
+埋囝囝/囡囡個名好 wor   

AM Class:
Shirleyyu---- 女女/Natalie
lovebbmom
meldoy2216---- 仔
G5---- 仔
ca29c010
lovetsungtsung(ltt)---- 仔/璁璁
MaggieHuang---- 仔
BerthaLam---- 女
HTM3008---- 女

PM Class:
Kammyyoung
YLau
sleepingbo---- 仔
hellojoyce
ballball411
heiheilun---- 仔
TansonMa---- 仔
愷愷媽咪---- 女
YLau---- 仔

國際班
bosophie

hi all
+埋囝囝/囡囡個名好 wor   

AM Class:
Shirleyyu---- 女/Natalie
lovebbmom---- 仔
meldoy2216---- 仔
G5---- 仔
ca29c010
lovetsungtsung(ltt)---- 仔/璁璁
MaggieHuang---- 仔/Edwin
BerthaLam---- 女
HTM3008---- 女

PM Class:
Kammyyoung
YLau---- 仔
sleepingbo---- 仔
hellojoyce
ballball411
heiheilun---- 仔
TansonMa---- 仔
愷愷媽咪---- 女

國際班
bosophie

咁夜仲有人係樹   

g5
你終於都去左報名 la, 祝你好運   

樓主
可5可以將個人名表 +入第一板 ar   不過, 可能呢段時間會有好多 ++ --, 辛苦你 la, 唔該      

早晨~~

hi all
我返左黎 la, 我放棄報培正 lu 依家疊埋心水讀崇真   

g5
其實多個選擇係好, 不過, 你有人事都5要, 其實, 你想5想入讀呢
我就因為聽聽埋埋, 計過條數, 就算好彩收左 tt, 我都未必讀, 與其到時又要煩, 不如依家5好行第一步好過, 同埋, 培正咁多人 in, 又要個小朋友自己入去, 我個仔實唔行, 一定會喊到cc 下, 我費時嚇怕佢, 到時唔肯入學校仲衰
5係想叫你唔讀培正, 亦無呢個本事, 只係想你諗清楚

give me 5   

g5
你仔肯跟, 博下都好, good luck

一家三口
你多d入黎, 幫我
‹ 上一主題|下一主題