用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園second interview - Zoom
樓主: dkcryk328
go

學之園second interview - Zoom   [複製鏈接]

唉,都唔知學校有冇睇片,2Nd in 機會好難(emoji)(emoji)‍♀️ 我覺得今年N班好保守。我有讀K(唔係LH)朋友媽媽話學校會偏向收已有siblings, 有讀自己PG, 確保會交學費唔會退學先。

dkcryk328 發表於 20-3-31 15:25
有無試用youtube studio? 可以睇到d statistic 知道有無人睇過

咁學校揀番siblings 或有讀little habs既 ...

如果你冇寫就應該唔會特別check。但LH 成日表明Little Habs 係獨立,冇優勢。但Pebbles入St Cat或Artplus入維記是有的。我用you studio 冇用,因為之前有朋友新戚用條link睇過片。

50267612 發表於 20-3-31 17:40

都係…疫情之後d家長見到冇乜優勢唔會再浪費幾千蚊一個月。其實學校應該明白如果個小朋友喺自己PG學到嘢,讀得好,幼稚園收返係反映PG質素。你唔收自己PG好似代表你對自己PG教學唔endorse。維記係會問Artplus老師小朋友嘅評語。因為真係相處過。

50267612 發表於 20-4-1 16:23
我打定輸數,因為有家長真係拍到條片好impressive!唔係對自己小朋友冇信心,但拍片人人可NG 一千次,所以個 ...

可以形容一下點為之impressive? 我基本上用一半舊片炒埋一碟

我唔覺得個個都係完美喎。我看過的片內容很相似,例如好多人跳baby shark。唔知老師可以點挑選。
‹ 上一主題|下一主題