用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part IV) ...
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part IV) [複製鏈接]

唔該 hs 靚媽 !!

好野!!  我第一個報到 !!!!!

原文章由 Huisys 於 07-12-9 16:28 發表
各位靚媽,

又開新版喇,

舊版在此:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1164066&extra=&page=1

開張大吉!!!!!!!!!!!!!!!!

黎, 黎, 黎..一齊食蛋糕賀賀佢......

[ 本文章最後由 yaumama 於 07-12-9 16:41 編輯 ]

我間別墅都住左好耐, 唔知幾時先搬大宅

原文章由 nice1314 於 07-12-9 16:44 發表
我又要嚟報到先

祝我哋個 Forum 越做越旺 ~~~

個個住大屋   小朋友聽教聽話

我好鬼鍾意呢個 icon je...

http://i219.photobucket.com/albums/cc269/wendy_JK/54.gif ...

小桃,

好多謝你 & 囝囝....唉...我個囡係完全隻字不提...無話我知....:cry: :cry:.............  

原文章由 小桃兒 於 07-12-10 10:38 發表
ym,

上星期六囝囝一邊拉小提琴,一邊氹S小妹妹去Party,仲極力保證到時會同佢玩。但係你囡囡好醒目知信唔過會呃佢,點都唔肯去呀!

今次我諗要請rn同kec囡囡合力邀請先得! ...

rn,

你喉龍痛.......我就塊面爆左粒大瘡

你多d休息喇!!

原文章由 rubyngan 於 07-12-10 17:50 發表
報到!!!))))係唔係我最遲呀

十下十下之後..喉龍痛到要去睇e生

hhkk,

kec 係咁搵你呀............佢上機前搵唔搵到你呀?  我都叫左佢唔駛搵你, d 錢俾我咪得囉 .....如果我記得....我會俾番你架啦!

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-10 17:57 發表
L01
係靜足一天

嘩, 好耐未試過要追三頁喇, 呢度終於熱鬧番喇 !!

hs,

多謝 !   你咁講一講, 自信心當堂返哂嚟呀!!  :loveliness: :loveliness:

原文章由 Huisys 於 07-12-11 00:25 發表
ym,

吖..整左個靚頭係快手d ge

老實講..你個頭整得幾好呀..我果日十下十下見到你時..閣下個look 都好ok好得呀...唔駛咁擔心啦..不過我都知有時剪完髮係要d時間去適應..同埋要花d時間整到佢自然合心 ...

kc 應該係星期日上機......17號返

原文章由 nice1314 於 07-12-10 19:58 發表
ym,

乜kec..今日上機吖.....:cry:

hhkk,

得架喇. ........得架喇.... ......我知你好有禮貌......唔水特登走過來"叫"我同我講早晨. ...我朝早通常有d撞聾...聽唔到你 "叫"我

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-11 08:58 發表
ym,

隻死嘢話唔比機會我起佢釘!
我就話佢知我唔驚佢有牙!
就係咁 我地就約咗等佢返嚟先咬過!!!

比你先我都唔驚~
我都話至多我每日去妳課室講早晨 " ~  ~ 早晨"囉~
我好有禮貌㗎!:mrgreen ...

又真係幾似喎 :) :) :)

原文章由 小桃兒 於 07-12-11 09:46 發表
9s,

我覺得咿位美女好似你,但係無你咁靚

...

[ 本文章最後由 yaumama 於 07-12-11 14:22 編輯 ]

你咁有誠意走過來 hug 我.....我點好意思推你呀....咁你向我耳邊細細聲講早晨得架喇.......

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-11 14:31 發表
咁我屈就啲行去比個hug 妳先同妳講"~ ~ 早晨"ar~~
我都唔mind 㗎~~~

小桃,

多謝臻臻!!  不過........詳情今晚再傾.....:-| :-|

原文章由 小桃兒 於 07-12-11 17:35 發表
ym,

臻臻話佢咿兩日開始,成日揾你個囡玩,或者揾埋kc同你囡囡一齊玩,實行想用誠意加毅力打動佢。:loveliness:

我叫臻臻努力啲邀請S妹妹,佢问我點解,我話因為我想見佢嗰位靚靚媽咪囉。

...

9s,

我都好錫你~~~~~~ .........不過今次真係有難度 ......

hhkk,

你個剎手間出埋喇............過兩日先知答案.........:( :( :(

原文章由 nice1314 於 07-12-11 17:18 發表
ym,

我咁錫你 ~~~
你即係唔比面我 je.......

Ben哥,

同意 x 9

原文章由 nice1314 於 07-12-12 14:34 發表
同意 x 8

kc,

直頭掛到死喇............................

原文章由 Cassey 於 07-12-13 20:06 發表
hi everyone,

is there anybody missing me....haha...
dubai weather is very nice....sunny and windy...
but busniness......:-|

take care all mamis,

kc

rn,

咁我個日攞個大d既餐盒至得...

原文章由 rubyngan 於 07-12-13 21:14 發表
各位媽咪

講樣好笑野你地聽..話說老師問我地會唔會帶食物去聯歡會...
我就同亞女講好只會帶cookies...點知今日佢話要我帶埋雞翼..仲話好多媽咪都會帶喎...
叫我帶15隻好啦.....我個工人早一日就返鄉下..唔做啦.. ...

mj,

啱啱睇完夜間新聞, 見到架巴士咁...真係嚇死...好彩你地一家大小都平安.

希望你早日康復!!  

原文章由 CyrusMom 於 07-12-15 23:34 發表
mj,

無事就好了, 祝早日康復!

多謝各位媽咪!!

我都祝小桃生日快樂!  心想事成!  仔仔聽聽話話!!  最緊要身體健康!!

另外補祝hs, 年年都咁靚! 年年都咁正! 仔仔聽聽話話!!  身體健康!!

9s,

多謝你份大禮 .....但係點解少左粒石既???

係咪你收埋左........

原文章由 nice1314 於 07-12-18 09:27 發表
Happy Birthday to YM ~~~~

http://www.natalia-diamonds.com/GenImage.ashx?Resize=Y&

[ 本文章最後由 yaumama 於 07-12-18 21:34 編輯 ]

‹ 上一主題|下一主題