用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 蘇浙幼稚園家長會
樓主: ysmhkg
go

蘇浙幼稚園家長會 [複製鏈接]

Re: 蘇浙幼稚園家長會

vc 寫道:
Eva, 吾該晒你!! 我估我地家長係吾比入去lor, 如果個個入去D細佬實無心機做架ma!

Luma, 修修好返未ah?

咁又係波       
細媽

kae 寫道:
EVA

向花園街尾有得買,幾多錢呀?係咪近住生果檔個度呢?等我星期六去睇下先,我個女話鐘意扮貓,邊鬼度有得買姐,同埋森林邊到有貓架,豹就有姐真係比佢激死。

你個日係預產期就唔好走黎走去啦,人地話第二胎好快生得真係話黎就黎架,如果睇睇下陣痛咁dim呀,係咪。不過學vc話齋應該學校都唔會比家長入去睇。

luma
我都見lubie呢兩日d隔離左右都無物同學仔返學呀,修修好d未呢,呢d天氣真係麻煩,好似星期五重凍d喎得9度炸,大家都要小心d記得著多件衫啦。

kae

kae,

馬騮衫係HK$59蚊,無錯啦,就係近生果檔個度啦,不過好似街頭都有生果檔果波 即係近油站果邊呢 希望你明啦 如果你去到又真係搵到,可唔可以幫我問佢
細媽

kae 寫道:
Eva

我知啦係近警署個邊嘛,你而家應該放緊產假啦,係咪?咁咪可以多d時間上黎chat下law。

扮貓都幾好呀,貓女喎,好sexy的>>>作屎你,咁咪要搵件low-cut或吊帶比佢著先得。

kae

kae,
我知啦係近警署個邊嘛--->係啦 係啦 你真醒目
你而家應該放緊產假啦,係咪?--->咁又未喎 我返埋下個星期二先開始放產假 放左假又未生得就會多d上來chat下
咁咪要搵件low-cut或吊帶比佢著先得--->都好喎 不過天氣咁鬼凍,要加件皮草先得     

Eva :wink:  
細媽

vc 寫道:
kae, thank you 你及百友ah!! 百友真係醒甘都比佢搵到!!

kae 寫道:
hi eva

我媽咪今日去左花園街(你介紹個間)真係幫我買到貓貓衫,阿女見到實開心死,謙謙個件係咪都係成件過夾la衣黎,唔得到時真係要爭取機會影相,如果唔係就比個相機老師幫我影先得。

我阿媽重有大發現就係向旺角行行下比佢搵到間文具店又係有好多呢d動物衫同面具等呢d飾物買,所以叫左佢law張咭片比我啦。

kae

vc,

百友真係醒甘都比佢搵到!!--->百友真係好醒目   

kae,

終於買到咪好羅 係咪性感小野貓先 (記住著多件皮呀 )
謙謙個件馬騮衫都係蛤蜊衣   
希望15號果日唔好咁凍,唔係大家著起件動物衫唔好睇    我可能真係返唔到學校睇,大家記住有影到傻謙謙既都e返俾我呀

幫我e去呢到呀,唔該    [email protected]

你law到張咭片記得俾資料我地呀   

Eva
細媽

Luma, vc & kae,

多謝晒你地

細b都算係咁羅,準時出世,又唔使媽媽痛咁耐
似唔似謙謙呀 我就唔知,不過我妹妹就話好似 :

你地約埋上黎食薑醋啦,遲d都唔係問題架

仲有一樣野想問,學校個旅行你地去唔去架,如果你地唔去,我地一個去咪好悶
細媽

開左學啦     

大家覺得點呀 :  :  :
細媽
‹ 上一主題|下一主題