用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬幼稚園 Heep Yunn Kindergarten 2008 K1 (同學仔名單)
go

Heep Yunn Kindergarten 2008 K1 (同學仔名單) [複製鏈接]

Login                     小朋友                生日月份
regina2001            Kelly                  3-2005
tungtung_mama    Bernice              2-2005
饅頭媽咪(町)           Renee(饅頭)       1-2005
happykookaburra   Callista(喬喬)      8-2005
yannstan               Charlie (卓琳)      1-2005 (會出席8/23的家長會)

Login                     小朋友               生日月份       上/下午班
regina2001            Kelly                 3-2005
tungtung_mama    Bernice             2-2005
饅頭媽咪(町)           Renee(饅頭)      1-2005
(出席8/23)
happykookaburra   Callista(喬喬)     8-2005
yannstan                Charlie (卓琳)    1-2005        上午班
(會出席8/23的家長會)
elsie1979               Alice                  1-2005
(會出席8/23的家長會)
august07                Emily                3-2005        下午班

我又入黎搭下訕先......
我個女讀上午班嘅, 佢又係好鍾意呢間學校, 好鍾意番學, 佢仲話校車個孔太好好人呀!!! 不過我問佢學過啲乜, 佢唔識答我, 你地女女係咪咁o架

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 08-9-24 15:32 發表
我囡囡都好鍾意搭校車 又成日同我講佢同校車個黃太傾計~好開心~~佢架校車好準時~~係超級準時喎~唔知係咪早上會準時d~~佢返學八點二上 十二點七落車~~ ...

我個女剩係搭放學嗰程, 不過又係超級準時, 揸車嗰個又係姨姨, 2個姨姨都好好人!!!

原帖由 hi_cheukyi 於 08-9-25 10:24 發表

我個囡都係咁,你問佢上堂學左咩、玩咩?佢話唔知或唔記得,有次同老師講開,佢話有可能因為佢地教好多野,每樣大約20分鐘左右,所以小朋友未必樣樣記得好清晰,,你問時最好唔好咁空範,直接問今日唱咩歌,教左A定B咁喎,唔 ...

啊, 原來係咁, 可能我真係問得佢太空範啦, 同埋我放工同佢放學相差一段時間, 所以佢都唔記得lu. 咁我試下你個方法, 睇下佢識唔識答我先. thank you

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 09-1-5 19:52 發表
饅頭今日返學派左生日會邀請咭 但唔知佢有冇派漏邊位呀~如果你地收唔到話我知呀~~

仲有呢頭先有個小朋友打我手提搵穎熹~佢又冇來電 唔知係咪收到生日會咭小朋友黎(因為我張咭有寫我手提電話架) 講左兩句喂就收左線~ ...

Hello, 穎熹媽媽, 我係卓琳媽媽, 唔好意思, 因為比較忙, 而家先覆你, 我同卓琳都會參加穎熹嘅生日會, 我唔記得邀請卡有冇生日會地址, 但你可唔可以再比多次個地址同埋電話比我, 唔該哂.

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 09-1-12 14:57 發表
卓琳媽咪~
我pm左你喇~睇下收唔收到~^^多謝你同卓琳參加呀~

穎熹媽媽, 我收到個pm啦, 唔該哂, 係咪2:00 - 3:00呀?
其實卓琳好期待個生日會, 佢收到卡嗰日我番到屋企佢即刻同我講話余穎熹請佢去生日會, 個樣好緊張, 真係好好笑.
‹ 上一主題|下一主題