用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村學校
樓主: yuki119
go

又一村學校 [複製鏈接]

Re: 又一村學校

Dear all mum

Could you let me know you comment for this school, Thank so much!

Cherly
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

Dear all,

我都問過另外一D學校既家長意見,但都得到冷淡對待,好多謝你哋願意回复一些入嚟取經既媽咪,Thank you!
我都打算下年幫囝囝報K1,但K1只得半日(婆婆想BB番全日),請問如果 K2 才apply 有冇位收?
另外我正考慮應在大坑東幼兒園讀N1-N4 還是讀完N1/N2後才轉往其他幼稚園,各位可否給點意見!

Cherly
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

hohoho & boey,

Thanks a lot for your advise!

Cherly   
‹ 上一主題|下一主題