用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 浸信會呂明才小學 好感恩個仔入到沙呂
go

好感恩個仔入到沙呂 [複製鏈接]

Benny,

It's so happy to see u on bk, see u on10/10.

Josephine:)

不如就叫花C9同Benny做我哋小一級男女主席咪皆大歡喜囉

原帖由 yvonnengfy0639 於 08-10-11 20:39 發表

Hey...我do話要食早餐+ la...hahahaa 今朝我la, 金太同埋Josephine 又勁high la...haha d細又响操場玩餐勁,好happy ah...

雖然今日有特別任務食咗個"快"餐,但係我真係好high ,有機會再約過,希望不用像今日咁的來的往,趕到甩肺

原帖由 yvonnengfy0639 於 08-10-11 22:57 發表

do ok la...而且哥哥今日do 好乖ah...我ah 仔見佢玩機do 冇話要玩ah.. 返到屋企冲完涼就溫dictation la.. 之後上跆拳道...不過佢考帶要re-exam ah... ...

Relax ,  next time will be better .
妳一提起,我重未同公主温Dictation, ,聽日又要返工,睇嚟又要過兩日先温到

原帖由 花師奶0105 於 08-10-11 21:15 發表
其實呢度個個都好夠資格做小一級女主席架, 我係出席最少個一個, 第日我地小一生靠你地照顧啦

我自己都唔係做足一個月 ,係頭一個week請假,之后斷斷續續去幫手咋!依家有參觀的話又就到我都會去幫手。
呢期就啱啱線陪公主果班去交通安全城行個圈,做下小記者影下花絮囉

原帖由 yvonnengfy0639 於 08-10-11 23:34 發表

我tmr BN ah.....e+ sleep la...

ok, me too.Gd night !

原帖由 yvonnengfy0639 於 08-10-12 17:06 發表

一於咁話la...又或者攪下活動都可以+...例如:响城門河bicycle ah...hehe high tea or lunch do ok +...

好!我第一個報名先

原帖由 benny2008 於 08-10-15 11:49 發表
sherinema 仲有我1家3口呀
benny師弟

我又要參加,預埋我呀

Yvonne    :  1大1小
花師奶      :  2大2小
Cindy       : 1大1小
Eli            :  2大1小
Benny      :  2大1小
Josephine :1大2小

原帖由 花師奶0105 於 08-11-22 10:41 發表
我都去呀 到時可見大家啦

但係有無人知道點去?因為我係自行到目的地,我唔識去呀  !有無人可以幫下我,唔該先

原帖由 benny2008 於 08-11-25 18:08 發表
親愛的康康你好,康爸康媽好:
感謝你的意見,sorry呀!容我夜d回覆你好嗎?今日係小兒6歲生日,我地一家出外吃晚飯,好慚愧小弟衹會用『手寫板』 ,通常我會叫人pm我,然後我留電話給對方直接回覆,同埋沙呂識我的家長都知我係電腦初 ...

威威,

生日快樂,一日俊過一日,樣樣事都開開心心!   !
明天沙呂見大家喇
‹ 上一主題|下一主題