用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 浸信會呂明才小學 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離 ...
樓主: benny2008
go

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離 [複製鏈接]

原帖由 benny2008 於 08-10-15 12:00 發表
cindymama
死啦!我仲好掛住1E班 ,但我個仔係1C!
Benny:(  

Benny,

見你咁掛住1E班的小朋友,咁你得閒記得幫我睇住小公主了

Josephine

原帖由 benny2008 於 08-11-13 10:47 發表
Hi Sandy
吳老師20号結婚我知ar,佢好錫1E班,所以祇係請左20-21兩日假22-23係周六、日。

呢日係好日子喎
20號果日係小女子結婚10周年 ,唔係咁橋嘛 !唔怪得Jacey被安排入1E班喇!(攪下笑啫! )
祝吳老師永永遠遠恩愛幸福

原帖由 cindymama 於 08-11-13 13:07 發表

係呀, 1C班昨天開生日會的確陣容強大, 好多家長抽時間返來與各位小朋友共渡歡樂時光呀, 家長們仲為小朋友準備了各式各樣的美食(有薯片, 魷魚絲,蝦條,Pizza等等, 還有超好味的芒果布甸...:loveliness: )
可惜時間好 ...

呢排好小回校八一八,唔知1E班幾時又開生日會呢?

原帖由 yvonnemami 於 08-11-15 13:03 發表

初步決定測驗後開 BBQ 生日會,到時老師會通知,歡迎各家長參與

唔該晒Sandy的資料,希望成事當日我可以安排到時間參與喇

原帖由 benny2008 於 08-11-20 20:19 發表
Josephine
妳女女隻牙e家點呀

Benny,

噚晚隻牙后面好鬆,但係前面好實正,最后我老公用線拉隻牙出來 !(我老公話佢自己都有d驚驚哋,反而Jacey好勇敢,雖然有d痛,但是無 ,真係好叻女 !)

原帖由 Kruson 於 08-11-19 11:44 發表
大家好, 遲左好多先黎報到添, 我囝囝都係1E班o既, 我係在職mami 黎

Kruson,

Nice to meet u !我個女又係1E架!Pls check pm:loveliness: !
‹ 上一主題|下一主題