用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 培僑小一有結果啦
go

培僑小一有結果啦 [複製鏈接]

阿囡收咗呀! 好緊張呀, 對名時手都震埋, 個心直頭想跳出黎呀! 我同阿囡都好鍾意呢間學校, 而家收咗, 總算放下心頭大石.

A-Mum,

我唔會等政府派位lu, 因為我誇區機會好渺茫. 我會收到學校通知信後便會註冊.

原帖由 A-Mum 於 08-11-20 23:13 發表
Dear Inmami, congratulations!
When is your deadline to register please?

係呀! 真係望到頸都長, 依家總算安樂晒喇.

原帖由 Yuenchung 於 08-11-20 23:26 發表

Hi, 我個仔都收左啦, 好開心, 擔心左幾個星期, 終於可以瞓啦.  可能我地第日同班唔定噃, 有機會交流下

Oh, 唔好意思, 我D英文好水皮, 誤會咗你意思...
幾時deadline我唔清楚, 要等收到學校通知信至知.  

原帖由 A-Mum 於 08-11-20 23:52 發表
Hi Inmami, I want to know the deadline to know when we may get the call to register ourselves :loveliness:

My son is on the waiting list and we have to wait...

Thanks!
‹ 上一主題|下一主題