用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 浸信會呂明才小學 好感恩個仔入到沙呂
樓主: benny2008
go

好感恩個仔入到沙呂 [複製鏈接]

Hi Benny
Good morning. 我終於在此見到你啦, 因為我一直都只係睇"沙呂2008小一家長交流站"個topic, 都唔知你開了個新topic添....
好榮幸昨天跟你和你太太一起lunch呀, 有機會我都會再請假返學校幫手帶隊嫁....
明晚再見啦!!
Cindy
請入來參觀皓皓豬唱歌啦呢度 ;-)

原帖由 sherinema 於 08-10-4 23:47 發表
Amy, 我都諗唔起你係邊個, 10/10 晚大家再相認啦

Eli

Amy, Eli 昨晚你兩個相認咗未呀...

原帖由 花師奶0105 於 08-10-10 23:53 發表
hey, 你地咪玩我啦, 我幫手又少, 出席又少, 邊有你地幾個咁盡心盡力喎, 我只係胡里胡塗咁咋ops:" /> ops:" /> 有名你地叫啦, 花c9呀

花師奶..你謙啫..我話你同哥都一樣咁掂..

[quote]原帖由 cindymama 於 08-10-11 07:29 發表

唉...漏咗打Benny哥個字添

原帖由 Voggies 於 08-10-11 14:06 發表

經 Yvonne 指點,我已經知道邊個係 Eli 喇(我記得佢個女同你個仔係幼稚園同學仔,仲話有個老師去左“亮相”玩遊戲添,right???)。本來完左個 Function 之後我想埋黎同佢相認,但又見到你地同 Benny 哥哥影緊相,而我又趕住走 ...

係呀, Amy, 你真好記性, 睇下一陣你同仔仔游完水又會唔會在河畔撞到你先...

嘩, Sherinema你咁早起身呀..

原帖由 sherinema 於 08-10-12 08:55 發表
同你一樣咁早啫 :tongue: , 你仲未出動呀!

未呀, 10:30am先出門口, 平時起身是7:00am, 估唔到星期日有得瞓晏d又仍然都係自動7:00am醒, 瞓又瞓唔到, 未online check下email囉...

原帖由 sherinema 於 08-10-12 17:39 發表
舉腳贊成
Uncle Benny 你去咗邊呀, 成日都唔見你出現 , 唔通  !

可能Benny哥今早返完教會然後帶咗阿仔去玩啦,

Benny哥, 我send咗d相比你呀, 請你check吓你個hotmail啦

原帖由 sherinema 於 08-10-13 22:38 發表
25/11 之前可以約個細嘅gathering 先 e.g. lunch or dinner,25/11之後就再攪大佢la

好呀, 諗起有得玩就開心喇!!
大小gathering都預埋我啦, 我鼎力支持與出席

Yvonne
我記得班主任講過比我地知可以在學校book BBQ, 然後等班小朋友打下藍球, 玩下sir滑梯等等的設施嫁, 25/11後可以試下book喎...
學校內又無車又無其他人的燒烤爐, 無咁危險, 由得佢地亂跑都唔驚, 我地班大人就可以無後顧之憂大傾特傾了..
哈哈, 諗起都開心
Cindy

原帖由 花師奶0105 於 08-10-14 23:13 發表

如果係邊位有興趣ah?? 我地响li 度報名先la 再睇下有幾多人先

Yvonne :   1大1小
花師奶 : 2大2小
Cindy : 1大1小
‹ 上一主題|下一主題