用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2007 K1家長入來傾下^。^
樓主: janetngan2
go

創價 2007 K1家長入來傾下^。^ [複製鏈接]

Re: 創價 2007 K1家長入來傾下^。^

請問幾時有家長會及註冊日?
另外,轉班申請(上轉下/下轉上)幾時有答案?   

janetngan2 寫道:
DOROTHYFAN:
6月16日(購買校服日)
上午班:2:30pm-3:30pm
下午班:3:30pm-4:30pm
8月18日(家長會)
2:30pm-4:30pm

**註冊手續已辦左喇(上年12月)
**轉班申請> 唔清楚
以上資料希望幫到你啦

唔該哂!
6月16日除了買校服,是否比埋餘下學費及搞埋校車.

hi....pinkcheung
我仔仔同你個仔一樣,收左下午班,等轉上午班.
我睇過創價2006k1家長話2007學費加35%要$2150.
唔知我地又幾錢呢? 早初以為有學卷幫補下,家長可能比$1000之內,現在睇怕都冇可能

請問學卷1年$10,000,如果學校共11期,是不是除11期,應該是$909,但通告寫$833.點解????唔知係咪一定除12期呢?   

唔通你排係我前面一兩個既家長,因為我聽到個供應話就算係100間間廠都唔同size.
最初度完仔仔腰後問我要幾多套,我話要3套佢就拿拿林攞運動衫及工作袍同一個碼各3套(其實我都未講完...我想3套校服要2套合身1套大d,及2件工作袍).跟住我就問佢地3套校服就要買3件工作袍    及問亞仔係乜size.佢地話細碼及可自由配工作袍.之後係台邊試衫,最後我就換了以下配搭
--2件細碼,1件中碼衫,
--1條中碼褲,2條大碼褲(換左1條大碼褲,想亞仔着得舒服d)
--2件工作袍都換左中碼(因細碼比較貼身)

ME TOO   

原文章由 Michelmcy 於 07-7-5 13:02 發表
上午班
1)pink....sunny仔....將軍澳
2)elysemama媽媽....巧妤....沙田
3)annie926.....柏禧.....荃灣

下午班
1)patBmom....Samuel....太子
2)小阮子媽媽....晴晴....深水埗
3)janetngan2....政 ...

上午班
4)dorothy......逸熙...彩虹
‹ 上一主題|下一主題