用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 三私一直 升中 2023
樓主: DD仔
go

三私一直 升中 2023   [複製鏈接]

Zleep 發表於 23-8-26 11:12
嘩,冇黎2日,mcl都返左黎welcome back
睇黎呢個post 會有50 頁至少
...
其實冇話值唔值,咁大個人,做任何選擇係自己揀,唔可以下下入人數㗎,要將文件落架根本係冇必要,因為一事還一事,但硬要將兩件事拉埋一齊處理,控制唔到!

Zleep    發表於 23-8-26 11:52

HK-MAN 發表於 23-8-26 11:37
中肯

仲有人啲人為鬧而鬧,將被動同主動調轉哂,何曾有有關人士不停宣稱1A?究竟睇唔睇到係有人話學校「以1A之名招人」
前輩由頭到尾,都同我講,揀mss要認同理念,追成績分數,就要考慮清楚,亦好中肯話我知,mss成績呢幾年真係要追一追,佢從來冇對外不停讚mss,因為佢比較熟港島區學校,所以只係想某啲情況講出嚟!

mcl233 發表於 23-8-26 11:43
無事㗎喎~

係啲粉絲睇都唔睇我第一/二個po,只係糾正啲唔正確嘅老屈說法啫,MSS從冇官宣B1A,又冇出樓上 ...
由佢哋繼續講啦,唔好再表達意見喇,總有人明白,理解到。有好多網友仲想你幫忙㗎,papa已經半退,你唔好再走呀!

Zleep 發表於 23-8-26 11:49
我只能講係相嗌唔好口,有時被人話果個 (in this case 係mss 家長)睇果段野,同一個局外人(好似我呢d) ...
但最後,你見到唔止一個數一二三四線喇,無語!
‹ 上一主題|下一主題