用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價~2007 K1~交流室
go

創價~2007 K1~交流室 [複製鏈接]

Re: 創價~2007 K1~交流室

我囡囡Angie 都收左讀下午班呀! 呢個星期六註冊, 到時見!

面試當日, 考小朋友:
1. 比萍果/香蕉/面包/魚問係乜, 鍾意食邊樣?
2. 隨手揭書見到有間餅店, 有好多蛋糕問見到乜?
3. 砌Lego.

考家長:
1. 平時同小朋友玩乜?
2. 對小朋友有咩期望?
3. 照顧小朋友情緒/生活上遇到冇咩困難?
4. 從何得知創價?
5. 會唔會考慮下午班?

- 臨走時小朋友同我地(爸爸媽媽)都有拍番好張

上午班
gary
elysemama (Dec/04)

下午班
小王子popo(囝囝)
Ryan 小博博
Nettie
patBmom~Samuel(Aug/11)
AngieTinna

yeah!   
patBmom 寫道:
原來有咁多下午班同學仔係BK會員!

係呀係呀, 可以編埋同班就very good 喇! 我地又可以交換下情報, 知多d佢地返學

好好好, 到時我地以暗號相認!
janetngan2 寫道:
patBmom / AngieTinna:我就係交表時填申請讀下午班~
6月返去係交學費,訂校服..及再了解一些細節.我稔應該係開學先知編邊班呢?丫,6月返去時我地可相認下先都好禾

Michelmcy,

嘩, 如果Angie 搭校車番學有你Alex照應住我就放心囉~ 呵呵!    

你住TKO邊度呀? (1) ICQMPS (2) GTS (3) LSPS 都唔明添...咁多住家

Michelmcy,

oic~ 我

patBmom,

可以搵日帶Samuel 番黎行下, 睇下媽咪爹d舊居喎! 又可以約埋我地落會所食下野相認下! 不過太子都好好丫, 出年返學近d, 小學校網又正!
‹ 上一主題|下一主題