用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問 中華基督教會基華小學(九龍塘) 好不好 ? ...
樓主: ptn
go

請問 中華基督教會基華小學(九龍塘) 好不好 ? [複製鏈接]

Re: 請問 中華基督教會基華小學(九龍塘) 好不好 ?

有冇小六學生, 今年派中學結果既分享?
~easybring~

唔該晒 但d中學睇落去似黃大仙區, 都唔似41網d中學, 有d失望.
~easybring~

我知道學校既校長同老師都十分好, 有熱誠, 加埋新校舍, 完善設備, 我對呢間學校有信心, 我個囡下年先讀k1, 仲有幾年睇下, 希望學校, 老師, 家長 同學生一同努力 .
~easybring~

可能想畀我地睇下, 唔洗估估下, 仲可以留意佢地之後會唔會有進步!:wink:

eddie503 寫道:
不過, 話時話, 尼間小學夠胆放小六派位比人睇, 我諗間學校覺得自己教得吾錯卦.....

而其他無甘出名的小學, 以前的升中資料也沒有
~easybring~

click here 這個派位成績是校方公佈的!
~easybring~

我係1987, 下午校    我鍾意呢間小學架!

都唔係入英中就係好. 好既中中都可取架.  我唔係好識41網有d咩好中學(定義係: 成績好, 品行好), 有冇高人指點? 唔該.
~easybring~

校方公佈的派位成績click here

369369 寫道:
唔知今年九龍塘基華有幾多%派到Band 1?聽講有90%喎
~easybring~
‹ 上一主題|下一主題