用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

kwanpui
係咪??你同佢哋講改期在補呀, 好呀, 我都等埋你地先一齊補lu. 但我都唔知sat 點樣黎, 我11-12am 要車sara去上music, 跟住12am-1pm Gymastic,  5pm要去ms chow 到, ms chow 果到我一定要陪sara上堂ga,
等我問下pelie/chilly 可唔可以黎kowloon tong 兜我先, 因為ga 車老公要用, 甘樣may be 趕得切join 你地gathering.

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

pelie
gathering 係咪改地點呀??

kwunpui
sara學D野全部係sat. 所以我sat好忙, 住要做司機&保母
你好叻呀, 做十字繡

pelie
改去邊定左未?

pelie
我聽日8點返工, 一早開msn 等你,
我話果個君豪會都可以林林woo, 好似係min
$2000包一間房, 但要有人係member

pelie
我係就一早揚出來拉, 甘係唔係拉, 今日去果到gathering 先知果個地放到幾好, 大人細佬一齊都OK

聽日要早成個鐘返工, 要sleep啦, 聽日再msn啦

chilly
呢幾日你個司機放假, 我個司機(老公)唔係HK, sara可以同Jayden 一齊放學搭KCR, 2隻小鬼仲一齊食住麵包行, 好鬼攪笑!
‹ 上一主題|下一主題