用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^_^創價 2007 ~ K1 家長 (PART 3)
go

^_^創價 2007 ~ K1 家長 (PART 3) [複製鏈接]

janetngan2,
冇緊要,
繼續可以傾餐飽.
不過你可唔可以加番個^_^喺(創價 2007 ~ K1 家長 (PART 3) )前面呀?
因為part I&II都睇慣咗呢個^_^已經好有感情喇,
而且一入(談幼稚園)見到^_^就好易搵到個topic喇!:D
頭先都爭啲搵唔到呀!

另外仲想問吓大家個書包仔前面咪有個名牌既,
上面有個相位,
咁係咪即係要貼相上去呀?

[ 本文章最後由 patBmom 於 07-8-3 17:54 編輯 ]

我就買咗波鞋但係未影相呀!
不過我都好緊張呀!

Michelmcy,
BK媽咪駛唔駛插枝花喺心口呀?

依!校車仲未打俾我,
唔通我嗰頭真係冇站?

原文章由 Michelmcy 於 07-8-9 13:56 發表
我收到編班信喇, 下午班第一組, 你地呢

咁快既!
我仲未收到喎!好心急呀!

今日終於同個仔去影咗學生相喇,
不過當個姐姐問要咩色底色時,
我話唔知呢就是但要咗籃色,
唔知得唔得呢?

原文章由 janetngan2 於 07-8-11 22:16 發表
patBmom:我同個女去映相都有問要粉紅/藍色底?我選粉紅(女仔d)我覺得選邊隻色都無所為~
Michelmcy:18/8果日不如貼個貼紙係心口相認啦 無甘尷尬嘛~

Michelmcy,
我個仔都係下午班第一組呀!:loveliness:

janetngan2,
我都係因為覺得籃色男仔啲所以揀籃色咋!
至於18號不如貼Thomas貼紙啦!
睇怕冇乜邊個小朋友唔鍾意Thomas,
所以我諗大家都一定會有Thomas貼紙呀!

上午班:
1) pink...............sunny(仔)...........將軍澳
2) 咕怪媽媽.........寧寧(女)..............將軍澳坑口站
3) annie926........柏禧...................荃灣
4) dorothy..........逸熙...................彩虹
5) 天使兒 ............Ryan..................深井
6) abebe ............玟穎...................青衣
7) pinocchio........禮禮...................青衣
8) elysemama.....巧妤...................沙田.........(第一組)
9) Yanbb.............容容...................青衣

下午班
1) patBmom........Samuel(仔).......太子..........(第一組)
2) 小阮子媽媽........晴晴..................深水埗
3) janetngan2......政慧..................大角咀.......(第三組)
4) 小王子popo......祉悅..................黃大仙  
5) Michelmcy.......Alex..................將軍澳.......(第一組)
6) Salina..............Ki Ki..................Tsuen Wan
7) sweetman.......惠惠..................青衣
8) ernestfu..........柏天..................荔枝角
9) tracy..............hoho.................沙田
10)ballball411......蔚蔚..................沙田..........(第三組)

[ 本文章最後由 patBmom 於 07-8-12 02:17 編輯 ]

Samuel啲校服我就諗住自己繡個名上去,
而鞋我最初都諗住寫上去,
但聽你哋講話鞋貼好,
等我都去整番個先.:D

Oscar媽,
咁自己著番學嗰對可唔可以貼鞋貼呀?
因為寫名喺鞋後面咁著出街好似唔係幾好睇咁!

原文章由 Oscar媽 於 07-8-14 17:37 發表
我既意思係貼著番學0個對..
放係學校0個對老師會係後面寫名...不過我係交鞋前都貼左..

[quote]原文章由 patBmom 於 07-8-14 17:17 發表
Samuel

嘻!原來係咁!
‹ 上一主題|下一主題