用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有無將軍澳幼稚園好介紹?
go

請問有無將軍澳幼稚園好介紹? [複製鏈接]

請問有無將軍澳幼稚園好介紹?

我BB出年要報名讀K1啦!但係我都唔知道將軍澳那一間幼稚園好,我本來想BB去九龍塘讀,但BB返學好遠,佢會好辛苦.各位媽味爹地比D意見我啦!

Re: 請問有無將軍澳幼稚園好介紹?

寶琳區

Funny:

你有冇想過讀那一間呀?茵怡花園聽人講好多人排隊但係我去過好細沒有活動的地方,我唔鍾意.德寶(國際)聽人講幾好,我都有考慮過因有外籍老師,比其他教學係深D,不過學費貴過九龍塘,聽人講導師唔係幾好無嘜愛心. 聖安德肋都係我考慮之一,又大好新導師好有愛心,但係沒有外籍老師教學,我想BB學英文發音正確D可以用英語溝通,自細習慣,到咗小學唔該好辛苦,不過我現在都未睇吓那一間小學在將軍澳是好的,要研究吓因要看讀那一間幼稚園會派那一間小學.
你呢有冇意見呢?有冇考慮過那間幼稚園?  

Alanhoky:

我有考慮過出九龍塘讀,但係我老公唔想BB辛苦坐長途車.
Alan 你哋住那一區呀? 坐車時間幾內呀?你BB讀那一間,九龍塘那一間好呀?

Thanks
Karen

我bb一歲零五個月,係出年要報名interview k1. 我有想過參加Play group, 德寶幼兒班(N1) 每日得二十分鍾好少,幾多錢呀,我屋企有菲傭都會教佢,係咪會學多D嫁.係幾時可報名呢?

係嫁我都有想過,但係我老公話如果將軍澳有間好的,就不雖要去到好遠讀書囖.你bb考咗那一間學費什費幾多,車程多久費用多少呢?九龍塘那一間好係咪活動教學好D?
‹ 上一主題|下一主題