用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 倒數十九日就派彩,你們緊張嗎?
樓主: bjjm
go

倒數十九日就派彩,你們緊張嗎? [複製鏈接]

Re: 仲有一個月就派彩,你們緊張嗎?

katiekma & iloveyoub4,

Hi, 我都開始有d緊張la, 我仲未整profile ar, 要急d先得la

我諗住簡潔d, 只放幾張相 (單人及家庭照), 另加最lastest成績表同cert就算la

hoganmama

katiekma,

咁厚? 我只會放最lastest gei成績表咋 貴精不貴多ma

hoganmama

我想問6月2日係咪咁:

1. 一早去番交表中心取註冊證
2. 跟住就去學校註冊
3. 如果係派得唔理想, 註完冊去心儀學校取form

想問下取form要帶d咩文件? 我係咪應該5月尾打定電話去問d學校6月2日有無表攞?

hoganmama

THANKS SINGLEMUM

hoganmama

我想問下6月2日派彩, 咁幾多號去註冊? 是否間間學校不同? 可唔可以授權第二個人去註冊? 我返緊新工, 唔係咁方便請假

hoganmama
‹ 上一主題|下一主題