用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 大角嘴天主教小學 (海帆道)
go

大角嘴天主教小學 (海帆道) [複製鏈接]

Re: 大角嘴天主教小學 (海帆道)

Hello,

我兒子今之統一派位派咗去大角咀天主突的舊校, 即大角咀道那間,
我本身對呢間學校唔熟識, 本身一心想個仔可派入英華, 但最終都失望 .
   後來查探各方資料, 發覺大天小學係一間唔錯既學校, 但我始終唔係太喜歡舊校址的附近環境, 於是我上星期六去咗海帆道那間叩門, 希望兒子能轉讀那裹, 因那邊的環境和設施都較理想.
      但請問若大天小學新與舊對比, 那間會較好呢

Bowie,

多謝你的資料, 我去看過新校的環境, 我也非常鍾意那裡, 而且校務處職員都非常有禮貌, 希望我兒子能真的叩門成功

Bowiema 寫道:
derah,

據我所知, 舊校既成績好似無我地新校甘好. 同埋學校環境, 設施, 校舍大細真係好好多. 希望你叩門成功啦~~

Dear All,

我今個sat會帶兒子到大天(海帆道)interview, 請問有無人知道大天既interview內容呢?

Bowie,

多謝你的資料!!! , 希望我個仔都好似你個仔當年咁幸運啦

‹ 上一主題|下一主題