用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 比你哋簡~九小同宣小
go

比你哋簡~九小同宣小 [複製鏈接]

請教如兩間收了你的孩子你們會撰擇( 九龍塘學校小學部 or 九龍塘宣道小學)呢?
   0    0    0    0

好多謝各家長意見! 因為兩間都係同區小學,派位近幾年來九小都派得唔錯, 而聽說九小的程度高些老師有愛心,小朋友讀得好開心. 而宣小就樂器出色, 同學校出名些!所以才十五十六唔知邊間好.....mouth:" />

好多謝各家長的寶貴意見:D  你們非常中肯, 兩間都是好學校

真是多謝各位的意見, 但在下仍是十五十六, 真係唔知點算好 因為在我身邊的朋友及親友已分了兩班人, 分別各支持這兩間學校..... 頭痛

兩間佢都鍾意, 佢話等我決定~因她是活潑好動但又喜愛音樂......

我唸會aps 因有宗教 小朋友發展會好d, thx 各位熱心的家長

原帖由 rigang 於 09-5-25 18:32 發表
Cecichan,

I am facing the same problem as you:
APS vs Kowloon Tong School

Have you decided which one to choose?  We still have 1 week to think about.
你決定未呢? 冇幾多時間決定!
‹ 上一主題|下一主題