用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小六樂悠悠, 升中唔洗愁
樓主: jazzmama
go

小六樂悠悠, 升中唔洗愁 [複製鏈接]

eva

慢慢來啦
所以, 經 dr. tam 講完之後
我都做了 2對比 manson
1對係硬身 for 著黑鞋
& 另一對係軟身 d for 佢升中之後打波放入波鞋度

原帖由 Eva 於 09-8-25 22:48 發表
上次去你介紹個度check完腳,在隔離的dr kong到買左對黑鞋俾阿仔。個姐姐給level3高度的給他(分0,3,6).他穿了猛話好痛,行唔到,結果要左0度(即是只有小小托住),不過阿仔話已經好有感覺!個姐姐話不是人人適應到個高鞋jim,不能勉 ...

jazzma & candy

唉...原來我係買左 4本呀 !
不如係度問下有無媽咪未買書,
益下人地仲好 !

呢 4本全新, 平 d 售出

english
1. Longman Activate JS1A
    (with Vocabulary Book)   $147   now ($106)
     -- Jo Ann Nelson    John Potter         Longman

2. Longman Activate Grammar Book JS1
    $88      now ($64)
     -- Richard Booker           Longman

Math
1. Mathematics in Action 1A (2nd Ed.)
    $169    now  ($122)
            --   P.F.Man     C.M.Yeung
2. Mathematics in Action 1B (2nd Ed)            
    $169   now  ($122)

不議價者, 將會有好野益妳

我今年買左   mizuno   純白色   波鞋

係永安   $280  
個款 ok +,,, 我個仔好鐘意

我以前同人打波時都係著呢個牌子

未買波鞋既, 可以去 8 吓

原帖由 JSCfamily 於 09-8-26 16:03 發表
mandy,

上次我就你果度買左個nikko的背囊比阿仔做書包...佢用左都覺得ok!
唔該晒你比果條藥方, 我今晚煲比佢飲, 希望退燒啦.:ilo ...

CANDY

manson 都係用我係教協買既背囊做書包
因為佢可能覺得小學那個老土 :;pppp:

我都希望妳仔仔飲完 ok 啦 !
如果飲完 feel good....之後要比佢食香蕉

因為甘草會阻礙身體吸收一種物質, 而香蕉有好多
呢個物質.

上次睇婦女新姿主持中醫特輯講 +

CANDY

希望妳仔仔早 d 好番
如果高燒, 通常都係喉嚨發炎
所以, 我一見 d 仔咀仔紅
我就要煲涼茶同佢地清底
費時發起上黎, 就好高燒
仲有一點係, 如果小朋友 2日先一次大便
通常會燒得高 d & longer  一 d