用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 求英國寄宿學校推介
go

[英國] 求英國寄宿學校推介 [複製鏈接]

宜家女女中三  宜家除咗中文好 其它都唔係特別好 中等成績 找咗間agent叫大地 1.Warminster School 2.Rossall School 3.Oswestry School 4.Dover College 5.Shebbear College 6.Sidcot School  佢幫我搵咗呢幾間 我想問呢幾間中學好唔好 邊間好啲 如果唔好有冇其他寄宿中學推介 最好唔好太大壓力嘅
   11    0    0    0

beastiebistro 發表於 20-10-22 22:23
回覆 Chanhokii 的帖子

不如你講講你想要啲咩,有咩篩選條件先,如果唔係好難俾到啲有意義嘅意見俾你。傳 ...

唔知係咪好少學校有心理讀呢? 女女話對心理有興趣 男女校 就最好有室內游泳池啦 同埋希望個學校大啲

beastiebistro 發表於 20-10-22 22:52

坦白講,如果想要個比較傳統嘅寄宿體驗,我6間都唔會揀。要傳統寄宿,宿生比例我個 ...

如果係咁我覺得都係唔揀呢幾間 我諗我要想比女女有傳統嘅寄宿體驗  請問有冇學校推介

beastiebistro 發表於 20-10-22 23:07

因我唔知你女兒嘅程度,所以只可以俾啲名你,你可以上下佢哋啲網頁睇下啱唔啱。其 ...

好啊唔該你
‹ 上一主題|下一主題